wall Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) Suljpa, dimljeni repovi, tost, mladi luk. Edited November 9, 2015 by wall
jms_uk Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 NZ dorucak: przenice, slanina, banana i javorov sirup. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Dagmar Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Što bi Homer rekao Bartu, zamotaj kobasicu u slaninu, namaži buterom i jedi.
Haralampije Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) sendvici od jucerasnje teletine sa majonezom,senfom i z salatom+dragi fatali.sve zaliveno divnim kozijim jogurtom Edited November 10, 2015 by Haralampije
jms_uk Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ima i varijanta sa šlagom. Sent from my iTelephone using Tapatalk
beta Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 varijanta bez šlaga je sasvim podnošljiva ali sa šlagom je ...
Haralampije Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ima i varijanta sa šlagom. Sent from my iTelephone using Tapatalk ovo ima brat bratu 4000 kalorija :)
Bujodrag Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 varijanta bez šlaga je sasvim podnošljiva ali sa šlagom je ... Ma, može, ako je šlag od kajmaka. I banane ako se zamene jagnećim kotletima.
duda Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 prepečena slanica sa bananom i javorovim sirupom još i đene, đene ali šlag, brate mili, nije mi dobro već od pomisli
darling Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 ovaj obrok ko u obdanistu kad ti pljusnu pire i meso u tanjir, a ti jos nisi zavrsio supu. za mene ovde ima dva jela: przenica i slanina, pa posle slatko banane, sirup i slag. preterano.
Dagmar Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 ovaj obrok ko u obdanistu kad ti pljusnu pire i meso u tanjir, a ti jos nisi zavrsio supu. za mene ovde ima dva jela: przenica i slanina, pa posle slatko banane, sirup i slag. preterano. Pa tako i nekako bih jela, jedan zalogaj banane sa šlagom, drugi slaninica, treći prženica namočena u javorov sirup, pa u krug.
banatjanin Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Šeširi sunčanica prepečeni na laganoj vatri u domaćem puteru i smeđi šampinjoni sotirani sa peršunom i blukom, a na širokim svežim rezancima u mileramu. Puuuuno bibera, par kapi mladog istarskog mulja i ovlaš narendani pekorino... Nisam uslikao, alavost glad bila brža
Kanzas siti zez Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 posle tri godine odem u Mcdonalds, i narucim triple cheese. Majko mila, kakav orgazmican osecaj sam imao dok sam jeo.
Recommended Posts