November 9, 20159 yr NZ dorucak: przenice, slanina, banana i javorov sirup. Sent from my iTelephone using Tapatalk
November 10, 20159 yr sendvici od jucerasnje teletine sa majonezom,senfom i z salatom+dragi fatali.sve zaliveno divnim kozijim jogurtom Edited November 10, 20159 yr by Haralampije
November 10, 20159 yr Ima i varijanta sa šlagom. Sent from my iTelephone using Tapatalk ovo ima brat bratu 4000 kalorija :)
November 10, 20159 yr varijanta bez šlaga je sasvim podnošljiva ali sa šlagom je ... Ma, može, ako je šlag od kajmaka. I banane ako se zamene jagnećim kotletima.
November 10, 20159 yr prepečena slanica sa bananom i javorovim sirupom još i đene, đene ali šlag, brate mili, nije mi dobro već od pomisli
November 10, 20159 yr ovaj obrok ko u obdanistu kad ti pljusnu pire i meso u tanjir, a ti jos nisi zavrsio supu. za mene ovde ima dva jela: przenica i slanina, pa posle slatko banane, sirup i slag. preterano.
November 10, 20159 yr ovaj obrok ko u obdanistu kad ti pljusnu pire i meso u tanjir, a ti jos nisi zavrsio supu. za mene ovde ima dva jela: przenica i slanina, pa posle slatko banane, sirup i slag. preterano. Pa tako i nekako bih jela, jedan zalogaj banane sa šlagom, drugi slaninica, treći prženica namočena u javorov sirup, pa u krug.
November 10, 20159 yr Šeširi sunčanica prepečeni na laganoj vatri u domaćem puteru i smeđi šampinjoni sotirani sa peršunom i blukom, a na širokim svežim rezancima u mileramu. Puuuuno bibera, par kapi mladog istarskog mulja i ovlaš narendani pekorino... Nisam uslikao, alavost glad bila brža
November 10, 20159 yr posle tri godine odem u Mcdonalds, i narucim triple cheese. Majko mila, kakav orgazmican osecaj sam imao dok sam jeo.