maheem Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) Mesa i krumpira Jeremy Underground iza svira, smeta hrani jer tera telo da djuska Edited November 7, 2015 by maheem
Tale Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Pita od hleba - idealan način da se potroši zaostali hleb od juče ili prekjuče. TT
sandine Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Supa sa knedlama i rinflajs,koji se kuvao u toj istoj supi, sa sosom od rena.
maheem Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Dodje mi da zakuvam supu samo zbog rinflajsa [emoji14]iggy: Edited November 8, 2015 by maheem
Haralampije Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Supa sa knedlama i rinflajs,koji se kuvao u toj istoj supi, sa sosom od rena. 22477770869_af015a2217_z.jpg Pravi KundK nedeljni rucak Kod mene teleca corba,teletina iz pekaca,kupus salata,rotkvice,mlad cluk i semillon od Necaka
aram Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ma totalno sam improvizovao, jelo mi se nesto kasikom :) iseckao glavicu luka i dva cena bluka i pustio da se topi na malo mulja i kocki maslaca, ocistio dve sargarepe i dodao u to, podlio malo vodom. dodao kurkumu i ovlas istucan kumin. kad je sargarepa omeksala krenuo da trazim sta bi jos mogao u to. naso ovecu teglu leblebija, odvadio par kasika, ostatak sunuo u serpu. u zamrzivacu nasao nacetu kesu spanaca, bilo oko 200gr, sunuo i to. probao, bilo mi blago, dodao jedan bujon od povrca. naseckao tost za krotone, poprskao ih muljem i bacio u tiganj. stapnim mikserom smuljao potaz, bio mi redak, umutio kasiku kukuruznog brasna. u tanjire sipao malo slaga, dodao potaz i promesao lagano da probije bela spirala, u jedan kraj tanjira dodao ona odvadjena zrna i grancicu mirodjije et voila - ko da ga je neki pravi chef spravljao :D samo krotoncica nikad dosta :(
Razzmatazz Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ma totalno sam improvizovao... Zvuči kao eufemizam za "bio sam pijan ko dupe" :)
cmrlj Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 ma totalno sam improvizovao, jelo mi se nesto kasikom :) i ja improvizujem svaki potaz i supu, cesto od onoga sto truli u frizideru, mislila da za promenu probam nesto zvanicno;) hvala, probacu nesto slicno cim me put odvede na pijacu,pa ko i obicno kupim vise nego sto mi treba:)
aram Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 kesten ludački fenomenalan ove godine +1 al deset evra, deset im majki ja... :(
nezvanova Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 +1 al deset evra, deset im majki ja... :( xexexe...i ja bila iznenadjena kad nam je prodavac u berthilion poslasticarnici, na nase pitanje kako nemaju sladoled sa kestenom, rekao da je kesten mnogo skup i da im se ne isplati da prave od njega sladoled /koji prodaju po istoj ceni svaki ukus, jel/ :-) ja mislila da takav izgovor moze samo kod nas da se potegne, kad eto ti, njima u sred pariza i sa tako brojnom plateznom klijentelom to bio argument...ne znam koliko je ove godine kilogram pirea u onoj poslasticarnici u bistrickoj ulici, ali moracu da ga nabavim sto pre...
Recommended Posts