Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

e juneca dziga je skroz kul stvar,sad jela prvi put..nesto mi je dosta manje zestoka od svinjske..svidja mi se.

Soul Cakes za Halloween :)

CAM00795.jpg

Najbijelijeg ljeba, dimljenog sira, suvog vrata i kobasice.

Cedevite.

U inat farmaceutskoj mafiji. ^_^

pecenu bundevu i orahe

da me ne mrzi pa da napravim neki kolac od toga..mozda kasnije  sutra

povrće dinstano na ghiju

opasno sam se navukla na ghi, fantastičan je

Soul Cakes za Halloween :)

bas lijepi :)

moze recepat?

Moze, skroz su jednostavni> 

Treba pakovanje putera /ja sam dodala i kasiku masti da bude hrskavije/, onako na sobnoj temperaturi, pa umesati sa dovoljno brasna da se naprave mrvice koje se ne lepe za ruke /ja sam koristila tip 500 brasno ali meko/, dodati solju secera, jedno umuceno jaje, malo soli, i kesicu cimeta, malo mlevenog karanfilica, malo muskatnog orascica, kasicicu djumbira, i jednu kasiku sirceta ... zamesiti testo, dobro izmesiti da bude kao za kekse ne jako mekano, dodavati brasna po potrebi, i ostaviti jedno pola sata u frizider da oduva :). Rastanjiti tesno na pola cm debljine i vaditi velike krugove casom, na sredini unakrst napraviti drskom od varjace udubljenja i redjati u pleh. Staviti da se peku u rernu na 190 c dok rubovi ne porumeme. Eto ... :)

povrće dinstano na ghiju

opasno sam se navukla na ghi, fantastičan je

To ono kad se maslac "prokuva"?

Eto ... :)

fala, numem u kolace uopste posto ih ne jedem :)

Ispeko shunku pa napravio holesterol tost sendvice. Brutalni su. Gori mi maslac na tiganju, mozda ga trebam mackati samo od gore? Moram izguglati

• Author

Maslac uvek ide sa malo ulja, tad ne gori

ne kesten ludački fenomenalan ove godine

To ono kad se maslac "prokuva"?

Takozvano maslo

• Author

mrs

pravio pre neki dan punjeni avokado, turio tunjevinu, barena jaja, kapare i tako jos stosta... ostala jedna cinijica u frizideru.

danas zena pravila cufte, nasla tu cinijicu i smuljala u cufte. bruka kako je dobro!

mrs

Ja? Što bre?