Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

e juneca dziga je skroz kul stvar,sad jela prvi put..nesto mi je dosta manje zestoka od svinjske..svidja mi se.

Posted

Najbijelijeg ljeba, dimljenog sira, suvog vrata i kobasice.

Cedevite.

U inat farmaceutskoj mafiji. ^_^

Posted

pecenu bundevu i orahe

da me ne mrzi pa da napravim neki kolac od toga..mozda kasnije  sutra

Posted

povrće dinstano na ghiju

opasno sam se navukla na ghi, fantastičan je

Posted

Soul Cakes za Halloween :)

bas lijepi :)

moze recepat?

Posted

Moze, skroz su jednostavni> 

Treba pakovanje putera /ja sam dodala i kasiku masti da bude hrskavije/, onako na sobnoj temperaturi, pa umesati sa dovoljno brasna da se naprave mrvice koje se ne lepe za ruke /ja sam koristila tip 500 brasno ali meko/, dodati solju secera, jedno umuceno jaje, malo soli, i kesicu cimeta, malo mlevenog karanfilica, malo muskatnog orascica, kasicicu djumbira, i jednu kasiku sirceta ... zamesiti testo, dobro izmesiti da bude kao za kekse ne jako mekano, dodavati brasna po potrebi, i ostaviti jedno pola sata u frizider da oduva :). Rastanjiti tesno na pola cm debljine i vaditi velike krugove casom, na sredini unakrst napraviti drskom od varjace udubljenja i redjati u pleh. Staviti da se peku u rernu na 190 c dok rubovi ne porumeme. Eto ... :)

Posted

povrće dinstano na ghiju

opasno sam se navukla na ghi, fantastičan je

To ono kad se maslac "prokuva"?
Posted

Eto ... :)

fala, numem u kolace uopste posto ih ne jedem :)

Posted

Ispeko shunku pa napravio holesterol tost sendvice. Brutalni su. Gori mi maslac na tiganju, mozda ga trebam mackati samo od gore? Moram izguglati

Posted

Maslac uvek ide sa malo ulja, tad ne gori

ne kesten ludački fenomenalan ove godine

Posted

To ono kad se maslac "prokuva"?

Takozvano maslo

Posted

pravio pre neki dan punjeni avokado, turio tunjevinu, barena jaja, kapare i tako jos stosta... ostala jedna cinijica u frizideru.

danas zena pravila cufte, nasla tu cinijicu i smuljala u cufte. bruka kako je dobro!