Bujodrag Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 I na to što smeš da vičeš Vučiću pederu. Ovde ne daju :( Kako ne daju? Pa šta ako je gej?! Mis'im, ljude ne bi trebalo šikanirati zbog seksualnog opredeljenja. Svi nek se vole i ljube, čak....čak i Vučić. Valjda.
Razzmatazz Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Pa ne daju. Kućni red i takoto. Odmah zovu druga Čabora.
gospa buba Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 nije sad da jedem, al pre malopre. balkan ekspres, gore na zemunu, kolach od urme. skandal, dumresh :o mrrrachno dobar -_-
yolo Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 e sad kolac od urme kamo cenzura meni poste tripl ciza treba nesta slatko ako kad nisam poslusao glas iz dubine mozga kada sam pre pola sata prolazio pored dukata da uzmem 5 onih smrt baklava po imenu pistac dolma sad patim i opjanivam se
Bujodrag Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 A onda je Buja strašno ogladneo. Kačkavalj se vrljavo pohovao al' ispohovao sam zato i par maslina. Slanina je tu čisto "nako, zlu ne trebalo.
ljakse Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 A onda je Buja strašno ogladneo. Kačkavalj se vrljavo pohovao al' ispohovao sam zato i par maslina. Slanina je tu čisto "nako, zlu ne trebalo. pre toga neka čorbica od ulja i majoneza, i bog da te vidi.
Bujodrag Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 pre toga neka čorbica od ulja i majoneza, i bog da te vidi. Al', maslinovo, zbog radi zdravlja.
gospa buba Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 e sad kolac od urme kamo cenzura meni poste tripl ciza treba nesta slatko ako kad nisam poslusao glas iz dubine mozga kada sam pre pola sata prolazio pored dukata da uzmem 5 onih smrt baklava po imenu pistac dolma sad patim i opjanivam se odvratno je dobar. mogao bi biti i upola manji, kolach, a one karamel supe da zadrze istu kolichinu :D baklave smrti su katasrtrofa, jednom sam u hananu probala od svega po zalogaj, po zavrshetku relativno ozbiljnog ruchka, i bolovala, realno, od nedelje do srede. a volim
Bujodrag Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) tebe bas poteralo to pohovanje Oduvek, pa dok me holesterol bude slušao. To ti je kao slušanje gramofona posle četrdesete, sve zvući super jer su uši sve manje selektivne. Edited October 2, 2015 by Bujodrag
Recommended Posts