ordi Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Jajgana s kabukama! Jeeej! kako se to spravlja?
renne Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Uvaljaš jabuke u smesu jaja i brašna (gustina) i mleka pa pržiš u dubokom ulju
fluffy Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) sve bolje od boljega, tu su leblebije, vidim neki patlidžan, paprika i rajčicahvala :)paprika je mlevena... patlidžan, paradajz, komorač, crveni, beli luk, zeleni deo celera, leblebija, pinjole, pistaći. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 29, 2015 by fluffy
nisam ja Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Tretiram fridž kao vending mašinu. Prvo dokrajčio neku čajnu, onako grizući. Dobra čajna. Bačka. Onda solirao belolučenu. Kao to mi taman, neću ništa teško. Onda ocapario dva prsta edamera. Pridružio mu masline zatim. Sad kulen rezbarim. Bolje da sam odma večerao onaj pileći paprikaš što nisam stigao da ručam.
Barti66 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Jajgana s kabukama! Jeeej! Jbt, otkad to nisam konzumirao...hvala na podsetniku
pacey defender Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Jajgana s kabukama! mystery to me! za repept se obratite u atomik kafe. ne reci sajonara.... al ode milo.
katamaran Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Frikomove zamrznute lazanje. Skroz korektno. Nije nesto da padnes na dupe al za nesto sto izvuces iz zamrzivaca pa 10min mikrotalasna skroz ok. Ne secam se kolko sam ih platio al ako je oko 250-300 moram da uzmem jos.
wall Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Juneći gulaš pojačan čili sosom, crnim biberom i domaćom testeninom. Idem gologuz* po balkonu, vičem ima li ko jači i Vučiću pederu. Niko ni na interfon da pozvoni. *Bez majice.
Razzmatazz Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) Proveri ti još jednom sastav tog čili sosa. Ono, emulgator E201 je šifra za razgaćivanje, E405 anal leakage, E667... Edited October 2, 2015 by Razzmatazz
Frank Pembleton Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Juneći gulaš pojačan čili sosom, crnim biberom i domaćom testeninom. Idem gologuz* po balkonu, vičem ima li ko jači i Vučiću pederu. Niko ni na interfon da pozvoni. *Bez majice. A komšinica šta kaže?
wall Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 A komšinica šta kaže? Nije tu već nekolko dana imaaaa
Razzmatazz Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Samo si ljubomoran na moju snagu i razgaćenost.I na to što smeš da vičeš Vučiću pederu. Ovde ne daju :(
Recommended Posts