September 29, 20159 yr Author Uvaljaš jabuke u smesu jaja i brašna (gustina) i mleka pa pržiš u dubokom ulju
September 29, 20159 yr sve bolje od boljega, tu su leblebije, vidim neki patlidžan, paprika i rajčicahvala :)paprika je mlevena... patlidžan, paradajz, komorač, crveni, beli luk, zeleni deo celera, leblebija, pinjole, pistaći. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 29, 20159 yr by fluffy
September 29, 20159 yr Tretiram fridž kao vending mašinu. Prvo dokrajčio neku čajnu, onako grizući. Dobra čajna. Bačka. Onda solirao belolučenu. Kao to mi taman, neću ništa teško. Onda ocapario dva prsta edamera. Pridružio mu masline zatim. Sad kulen rezbarim. Bolje da sam odma večerao onaj pileći paprikaš što nisam stigao da ručam.
September 29, 20159 yr Jajgana s kabukama! Jeeej! Jbt, otkad to nisam konzumirao...hvala na podsetniku
September 29, 20159 yr Jajgana s kabukama! mystery to me! za repept se obratite u atomik kafe. ne reci sajonara.... al ode milo.
September 29, 20159 yr Frikomove zamrznute lazanje. Skroz korektno. Nije nesto da padnes na dupe al za nesto sto izvuces iz zamrzivaca pa 10min mikrotalasna skroz ok. Ne secam se kolko sam ih platio al ako je oko 250-300 moram da uzmem jos.
October 2, 20159 yr Juneći gulaš pojačan čili sosom, crnim biberom i domaćom testeninom. Idem gologuz* po balkonu, vičem ima li ko jači i Vučiću pederu. Niko ni na interfon da pozvoni. *Bez majice.
October 2, 20159 yr Proveri ti još jednom sastav tog čili sosa. Ono, emulgator E201 je šifra za razgaćivanje, E405 anal leakage, E667... Edited October 2, 20159 yr by Razzmatazz
October 2, 20159 yr Juneći gulaš pojačan čili sosom, crnim biberom i domaćom testeninom. Idem gologuz* po balkonu, vičem ima li ko jači i Vučiću pederu. Niko ni na interfon da pozvoni. *Bez majice. A komšinica šta kaže?
October 2, 20159 yr Samo si ljubomoran na moju snagu i razgaćenost.I na to što smeš da vičeš Vučiću pederu. Ovde ne daju :(