January 18, 201312 yr jedem kompot od kruske i umacem cajne kolutice u njnemam sladoled Edited January 18, 201312 yr by ivy
January 18, 201312 yr zaprosio sam suprugu ponovo posle nekih knedli sa džigom što je metnula u supu ja ću ondak da zaprosim samu sebe, ili eventualno sopstvenu majku
January 19, 201312 yr paradajz corbicu sa rendanom sargarepom i kelerabom,biber i bosiljak..obozavam..ovo je nova ali slicna,vec 4ti dan..tacnije ja nisam jela paradajz corbicu ima cela 1godina ..bila je neka price kako je devojcica jela paradajz corbu svaki dan nekoliko meseci pa pozutela,ponarandzastila,,ne mogu da se setim.. tako cu i ja slicno,ustvari dok ne potrosim ovaj mnoogoo dojajni kuvani paradajz
January 19, 201312 yr ragu od zeca sa pastomdomaca kavurma by myself (to sam odvalio, moracu da ostavim recept na adekvatnoj temi - od moje pokojne babe bolju jeo nisam, nije sto je moja)
January 19, 201312 yr grilled cheese sandwich, sa onim svapski shatro ementalerom u listicima i scarboroughom od aristeusa. i vrhunski su ispali. jos kada se umoce u onaj sweet chilli aiko sos sto ga pakuju u staklene flase od skoro litar...
January 19, 201312 yr mexico i china mix sa piletinom, rižom i začinima po volji. ispalo super :slurp:
January 20, 201312 yr Svarcvald torta. Mnogo. Dodatno je prelivam sirupom od visnje.Probacu jos jedno parce pa sta bude.
January 20, 201312 yr Svarcvald torta. Mnogo. Dodatno je prelivam sirupom od visnje.Probacu jos jedno parce pa sta bude.makar se usro.
January 20, 201312 yr :lol:Mislim da je veci rizik da izadje odakle je i doslo ali bicu spreman na sve.
January 20, 201312 yr cannelloni al brasato di vitello, jeli za rucak, repete za veceru.brasato di vitello mu dodje komad teletine od vrata kuvan u crvenom vinu (najcesce barolo), dok se ne raspadne. na kilo mesa ide buteljka vina.