ivy Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 (edited) jedem kompot od kruske i umacem cajne kolutice u njnemam sladoled Edited January 18, 2013 by ivy
Amelija Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 zaprosio sam suprugu ponovo posle nekih knedli sa džigom što je metnula u supu ja ću ondak da zaprosim samu sebe, ili eventualno sopstvenu majku
ivy Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 paradajz corbicu sa rendanom sargarepom i kelerabom,biber i bosiljak..obozavam..ovo je nova ali slicna,vec 4ti dan..tacnije ja nisam jela paradajz corbicu ima cela 1godina ..bila je neka price kako je devojcica jela paradajz corbu svaki dan nekoliko meseci pa pozutela,ponarandzastila,,ne mogu da se setim.. tako cu i ja slicno,ustvari dok ne potrosim ovaj mnoogoo dojajni kuvani paradajz
yolo Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ragu od zeca sa pastomdomaca kavurma by myself (to sam odvalio, moracu da ostavim recept na adekvatnoj temi - od moje pokojne babe bolju jeo nisam, nije sto je moja)
*edited by mod Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 grilled cheese sandwich, sa onim svapski shatro ementalerom u listicima i scarboroughom od aristeusa. i vrhunski su ispali. jos kada se umoce u onaj sweet chilli aiko sos sto ga pakuju u staklene flase od skoro litar...
maheem Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 mexico i china mix sa piletinom, rižom i začinima po volji. ispalo super :slurp:
wall Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Svarcvald torta. Mnogo. Dodatno je prelivam sirupom od visnje.Probacu jos jedno parce pa sta bude.
Čutura Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Svarcvald torta. Mnogo. Dodatno je prelivam sirupom od visnje.Probacu jos jedno parce pa sta bude.makar se usro.
wall Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 :lol:Mislim da je veci rizik da izadje odakle je i doslo ali bicu spreman na sve.
gospa buba Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 slabo ih ima ove godine, i slabo za manje od 300. a kao sezona im <_<
aram Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 cannelloni al brasato di vitello, jeli za rucak, repete za veceru.brasato di vitello mu dodje komad teletine od vrata kuvan u crvenom vinu (najcesce barolo), dok se ne raspadne. na kilo mesa ide buteljka vina.
Recommended Posts