Kanzas siti zez Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 to bi trebalo da je dobro. odlicna je. Prepuna sira.
yolo Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 jagnjeca kobaja od sicka, ostaci falafela od prekjuce (podgrejani), krastavac na 4, jedno posirano jaje. dorucak sampiona. inace je odlicna ta sickova jagnjeca kobaja, nije bas kao mergec kod arapa u parizu jer je daleko blaze zacinjen ali ja bi od ovce jeo i rogove da se moze.
mandingo Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 onda kad ides za grcku, stani u gradsko (gradic pored velesa) i uzmi pastrmu.
Kanzas siti zez Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Kol'ko love, care? cini mi se oko 400 dinara. Imaju jos neke grcke pite sa spanacem i sirom koje su trenutno na akciji (evo su: http://www.akcijeikatalozi.rs/akcije-katalozi/super-vero-akcija-odlicna-ponuda-27052015-10062015-6959/#dvostrano/9) ali meni je ova izgledala nekako najvise grcka. A i ima dojajno pakovanje, samo skines nalepnicu odozgo i odmah u rernu.
wall Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Somun, neka pržena ljuta kobaja, feta, čili sos, mluk i list neke iskrzane salate. Urquell. Posle ranisan ali nema veze.
renne Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Tek ubacio mlad kajmak, nije stigao da se otopi pre fotkanja
Venom Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 moj bureki sa sirom i ladan jogurt. E darling, dobar ti je burek, pravio sam par puta. Mada sam napravio par modifikacija. Ali htedoh reci, bio juce kod nekih Turaka i vidim oni prave nesto slicno. Nisam cesto jeo turski burek, nije mi se svideo previse, ali uzecu kod ovih da uporedim.
Recommended Posts