MayDay Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 smrzla sam se ko dupe koliko je hladno, ali mi se javilo da mi se jedu kruske vilje iz konzerve i sladoled rum punch. pa eto, to mi je dinner.
Amelija Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 perverzno dobre pomorandže iz maksija (mrežasto pakovanje, 80 dinara)
maheem Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ne verujem ti. šta je ovo lepo odozgore?uvek zaboravim da stavim zelenu salatu u sendviče.
cmrlj Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 (edited) u ovaj sendvic bolje ide rukola ili svezi krastavac, al u nedostatku isla obicna zelena. a gore su pecene semenke suncokreta i bundeve sto su otpale sa kifle, a steta da se bace. Edited January 18, 2013 by cmrlj
maheem Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 nisam mislio na semenke već na meso <_<pre neki dan sam ubacio par listova rukole u coca colu i svidela mi se kombinacija.
cmrlj Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 (edited) ja mislim da bi koka kola samo kiseli krastavac mogla da trpi. dimljeni losos. Edited January 18, 2013 by cmrlj
Amelija Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ne znam za tu pricu oko specijalne sorte, verujem da je to ipak mudrolija bez pokrica.postoji mudrolija (barem kod Valensijanaca, da se oma ogradim), kao najbolji je onaj malo duguljastiji paradajzali realno, može bilo kojiinaće gaspaćo je supa od srpske salate
Recommended Posts