Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

attachicon.gif18263973321_d45900354b_z.jpg

Brudet od lignji.

red patlidzana, red paradajza, red sira (feta, ovciji) mulje, biber, ljuta tucana. i tako nekoliko puta. sir na vrh + plus biber, tucana, mulje. u rernu na jedno pola sata. upravo stavio u rernu. odlican hleb i hladno ostro belo - ihaaaaajj! posle svez, iseckan i ohladjen ananas na koji se natovari par kasika grckog kiselog mleka.

e,da - patlidzan prethodno bacen u rernu onako ceo na jedno 45 minuta, zatim ohladjen, oljusten i nasecen na kriske.

sad ce, svaki minut...

trakice od tikvice, naribani ovčiji sir, izmrljven kikiriki i indijski orah, i nešto što se zove burginjon (naučila sam da izgovaram specijalno za ovu priliku)

nj-am

ne znam šta pre da spremam... sve zvuči bajno..

c62352e8f650037f0c0fb28d9b48e744.jpg

9e77ef769a660afab52b149b504a4f37.jpg

au kako ja volim da umocim hleb u ovaj topljeni sir, nista mi draze nema. sreca te ne zivim u francuskoj, valjali bi me niz ulicu kao bure. 

au kako ja volim da umocim hleb u ovaj topljeni sir, nista mi draze nema. sreca te ne zivim u francuskoj, valjali bi me niz ulicu kao bure. 

A oni tamo ne da se ne valjaju, nego šta više.

• Author

DInja, prva ovosezonska, preslatka

Jel neka hibridna ili baš pipun?

Poslato sa WC šolje by BVK

• Author

Pipun pravi

Slurp...

Poslato sa WC šolje by BVK

Šnicle, mladi krompir iz rerne™, grilovan cluk i čongarep.

Krevet.

kada smo kod grilovanja, jeo sam povrce grilovano sto se kupi na meru iz vera, i vrlo je cool. imaju neki svoj zacin, nista posebno, ali je socno i sareno. nije prvi put da kupim kod njih tako nesto. + na rostiljskom tiganju belo, pilece meso.

djeima pipun pravi? :unsure:

• Author

Novi merkator

pih. ja mislila da moram u shimanovce makar ^_^

• Author

Vidi kak'a je

e5348001f10d1f28edb4169ab60ca5dc.jpg

47404-275x275px_1.jpg

:thumbsup:

kupljeno u Veru