Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

attachicon.gif18263973321_d45900354b_z.jpg

Brudet od lignji.

red patlidzana, red paradajza, red sira (feta, ovciji) mulje, biber, ljuta tucana. i tako nekoliko puta. sir na vrh + plus biber, tucana, mulje. u rernu na jedno pola sata. upravo stavio u rernu. odlican hleb i hladno ostro belo - ihaaaaajj! posle svez, iseckan i ohladjen ananas na koji se natovari par kasika grckog kiselog mleka.

e,da - patlidzan prethodno bacen u rernu onako ceo na jedno 45 minuta, zatim ohladjen, oljusten i nasecen na kriske.

sad ce, svaki minut...

trakice od tikvice, naribani ovčiji sir, izmrljven kikiriki i indijski orah, i nešto što se zove burginjon (naučila sam da izgovaram specijalno za ovu priliku)

nj-am

ne znam šta pre da spremam... sve zvuči bajno..

Posted

au kako ja volim da umocim hleb u ovaj topljeni sir, nista mi draze nema. sreca te ne zivim u francuskoj, valjali bi me niz ulicu kao bure. 

Posted

au kako ja volim da umocim hleb u ovaj topljeni sir, nista mi draze nema. sreca te ne zivim u francuskoj, valjali bi me niz ulicu kao bure. 

A oni tamo ne da se ne valjaju, nego šta više.

Posted

DInja, prva ovosezonska, preslatka

Posted

Jel neka hibridna ili baš pipun?

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Slurp...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Šnicle, mladi krompir iz rerne™, grilovan cluk i čongarep.

Krevet.

Posted

kada smo kod grilovanja, jeo sam povrce grilovano sto se kupi na meru iz vera, i vrlo je cool. imaju neki svoj zacin, nista posebno, ali je socno i sareno. nije prvi put da kupim kod njih tako nesto. + na rostiljskom tiganju belo, pilece meso.

Posted

pih. ja mislila da moram u shimanovce makar ^_^

Posted

47404-275x275px_1.jpg

:thumbsup:

kupljeno u Veru