May 26, 20159 yr prepecen hleb sa belim lukom i puterom samo sto je ovo crni hleb sime martinija za ovo je ipak potreban beli, ovaj previse daje svoju notu
May 26, 20159 yr jedna gurmanska bez jajeta...sa malo salatice preko ciso da bude zdravo, i pivo... rucak bogova Edited May 26, 20159 yr by Vapad
May 26, 20159 yr Ja sam skoro (ponovo) našao stalno mesto za mini pekaru, i mesim testa za pice svaki ili svaki drugi dan Ozgo pobacam šta god se nađe u fridžu i milina. Deca oduševljena!
May 27, 20159 yr mmm pica... obožavam tanko testo, mocarelu, puno paradajza, masline i bosiljak... uh.. nije ni približno isto, al' špagetLe sa domaćim pestom su mi takodje njamix... I što je najbitnije dete voli! Edited May 27, 20159 yr by fluffy
May 29, 20159 yr ćureći batak, krompir (vlašac, bluk, paprika, šargarepa) tabule (peršun, mladi luk, bulgur, limun, maslinovo ulje) šarena salata Edited May 29, 20159 yr by fluffy
May 29, 20159 yr Pire i egipatske kofte.Tek sam sad stigao da spremim. Dimljenje cumurom i puterom proslo laganica i krajnji rezultat je mnogo ubav Edited May 29, 20159 yr by katamaran
May 29, 20159 yr ćureći batak, krompir (vlašac, bluk, paprika, šargarepa) tabule (peršun, mladi luk, bulgur, limun, maslinovo ulje) šarena salata dobra si fluuuuufffyyyy, ristekpa!
May 30, 20159 yr dobra si fluuuuufffyyyy, ristekpa! nakon kritike o crvenim noktima, ovo je napredak :) šaaaalim :) hvala :D
May 30, 20159 yr nije to bila kritika nego pohvala, od mene neces cuti nista protiv crvenih noktiju :)