mire Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 not jet nau, ali će pasti brdo krilaca uz adekvatnu količinu piva tale je kriv, zbog njegovih ideja i posao danas ostavih
Tale Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 not jet nau, ali će pasti brdo krilaca uz adekvatnu količinu piva tale je kriv, zbog njegovih ideja i posao danas ostavih ?
hoffnung Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Omlet sa mladim bosanskim sirom tako i ja pravim omlet. ne stavljas biber i zasto!? Edited May 22, 2015 by hoffnung
assück Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 ponukao me renne pa sam i ja danas (do)ruckovao omlet. zapravo sam ga prvi put pravio, ispao je jos i OK fotka kurcu ne valja na puteru sam izdinstao recimo trecinu ili jace sveze ljute zelene papricice, nekoliko belih krajeva mladaluka i ljuljnuo nesto nekog ljutog meksi-sosa, ubacio u to i so i biber. onda ubacio jeja, poklopio. kad je samo mala barica u sredini ostala nepecena, narendao nesto kacka i preklopio i pritiskao da izadju sokovi solidno sam se ozdrao od dva gigantska jajeta sa po dva zumanceta u svakom uz to paradajza kozjeg sira hcmulja i svezeg bosiljka
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 ponukao me renne pa sam i ja danas (do)ruckovao omlet. zapravo sam ga prvi put pravio, ispao je jos i OK a šta je tu pa teško? umutiš džadža; turiš samo na jednu stranu pa dodaš sir/meso/čurke/... ja više volim kajganu, a i realno je lakša za spremit
gospa buba Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 tako i ja pravim omlet. ne stavljas biber i zasto!? a kako se inache pravi omlet? ja sam mislila da svi tako a biber more, ja sebi mecem biber, ostali ne vole. dodushe ja bih u poslednje vreme i hleb biberila ^_^
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 biber biber carski začin (crni) - da jedem kolače, metao bih ga i u njih (i češnjak)
assück Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 a šta je tu pa teško? umutiš džadža; turiš samo na jednu stranu pa dodaš sir/meso/čurke/... ja više volim kajganu, a i realno je lakša za spremit pa to da se sve spece lepo bez da nesto bude zivo i sta ti ja znam. sledeci put probam na ulju ili masti pa da vidim ima li razlike, kazu da puter lako ume da gori
gospa buba Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 carski začin (crni) - da jedem kolače, metao bih ga i u njih mora da moze u neku chokoladu. nema greshke. pa to da se sve spece lepo bez da nesto bude zivo i sta ti ja znam. sledeci put probam na ulju ili masti pa da vidim ima li razlike, kazu da puter lako ume da gori ma jok, to je rutina rutinska -_- sad sam gladna. krivim vas <_<
ToniAdams Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ja ručao kajganu. Jaja, vlašac, beli luk, so, biber. ladida
Recommended Posts