May 13, 20159 yr Mislio sam da je sam pravio, sajt sam vec nasao. Bilo bi do jaja da je neko isao na ove njene radionice, pa da okaci recepte ovde.. Edited May 13, 20159 yr by FERNOUX H
May 13, 20159 yr gdja mirkov je zapravo "gdja mirkov", jel da? jel to samo diliveri il ima i da se vidi?
May 13, 20159 yr danasnji brunch, omlet od vrbovaca (sumsko pile) plus tart od kruske gospodje mirkov ovaj omlet izgleda vrhunski. kako to pravis, matere ti? mozda sam par puta u zivotu uspeo da isprzim omlet kako valja, i to slucajno. nikako da provalim gde gresim niti sta sam uradio razlicito kad mi uspe pa bi mi savet majstora znacio.
May 14, 20159 yr POgledajmo ovaj četvrtkovni otrov iz Casina prajs lidera: Njihova briselska pašteta, puna soli i koncentrata, pork liver se oseća tu nije kraj, nastavljam sa tzv komisbrotom, lepljivim i sladunjavim
May 14, 20159 yr Samo dzabe trosi novac u domacoj verziji (nije jasno kako domaci gazda operise) drugorazrednog francuskog lanca. U Fud Lafu ima poneki dobar proizvod iz lanaca, u Casinu ne. Kad volite postanske markice.
May 14, 20159 yr Samo dzabe trosi novac u domacoj verziji (nije jasno kako domaci gazda operise) drugorazrednog francuskog lanca. U Fud Lafu ima poneki dobar proizvod iz lanaca, u Casinu ne. Kad volite postanske markice. ko je taj fud laf?
May 15, 20159 yr vege burgeri,feta sir,salata kupus/mladi luk samo kad su pocele tikvice,sreca,sreca,radost!!!!!!! meni naredna 2 meseca nista drugo od hrane za rucak ne treba