May 10, 20159 yr kuvali juce. mislim da moras da im pratis fb stranu. ako budem video najavu prenecu ovde. bude jedan dan u nedelji i jedan vikend dan. mozda bi mogli neki micro PPP skup sledeci put.
May 11, 20159 yr Gvakamole i tortilja cips Kupio avokado zbog semenki jer hocu da isklijavam. Sam avokado mi je skroz bezveze ukus pa rekoh da probam da napravim gvakamole. Druga prica :)
May 11, 20159 yr tako jos tri cetiri puta, liz tamo, liz vamo, i zavoleces avokado bez icega... moj burek iz tiganja prvi put sam pravila sa spanacem. odlican! proklet bio dan kad sam izmislila taj recept :D
May 12, 20159 yr zaostalo od sinoc: mladi krompirici, marinirana somovina, choi sum na pari. dobro je ispalo sve....
May 12, 20159 yr jebi se zar vec? grizem jebene bademe muka mi da jedem jucerasnji rucak a i odo po pivo do pumpe
May 12, 20159 yr brate bradi, to je vecera od sinoc, dosta kasno, oko 10.30 uvece ali svejedno. ni ja nisam nista jos pregrizo odjutros.
May 12, 20159 yr Evo sta sam ja sinoc spremao, a i za danas ostalo: Svinjetina na "sečuanski" način (recimo). Bilo doduše malo preslano jer sam imao manje namirnica nego inače, a rastvorio celu kocku supe (umesto pola) za dolivanje. Ali se pojelo. :)
May 13, 20159 yr danasnji brunch, omlet od vrbovaca (sumsko pile) plus tart od kruske gospodje mirkov Edited May 13, 20159 yr by yolo