Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

tetkinu sarmu koja se krckala celu noc na smedrvcu na dvoristu,velicine 1-2 zalogaja,komada 7   :blush:

zeznula sam se jako pre sa supom i posle sa jagnjetinom iako je bila odlicna ipak je sarma bolja

Srčka u najavi :)

srckaunajavi.jpg

Edited by JakeBlues

od ovoga se ne dobija srcka.place mi se kad procitam takvo misljenje  :cry:

al dobro,to sam smo ja..

osim jedino sto ti nije bas zdarvo da jedes sirovo meso  :fantom:

Edited by ivy

salatu od crvenog pasulja, kukuruza, mluka i fete

osim jedino sto ti nije bas zdarvo da jedes sirovo meso  :fantom:

Ugrejem ja rernu na 250 stepeni, ubacim ovo ovako zacinjeno  s buterom, spustim odmah temp. na 200, sacekam jos  jedno 5-6 min, pa iskljucim rernu i ostavim u njoj jos 20tak min. Ovo je bio komad od 360 grama.

Od otopljenog butera i sokova koje je pustilo meso moze da se napravi izvrstan preliv ali danas nisam bio u tom fazonu.

Ugrejem ja rernu na 250 stepeni, ubacim ovo ovako zacinjeno  s buterom, spustim odmah temp. na 200, sacekam jos  jedno 5-6 min, pa iskljucim rernu i ostavim u njoj jos 20tak min. Ovo je bio komad od 360 grama.

Od otopljenog butera i sokova koje je pustilo meso moze da se napravi izvrstan preliv ali danas nisam bio u tom fazonu.

Cekaj sve u svemu oko 30 min i to opadajuca temp od 200 stepeni?Koje ti je ovo meso uopste?

Edited by Frank Pembleton

Cekaj sve u svemu oko 30 min i to opadajuca temp od 200 stepeni?Koje ti je ovo meso uopste?

malo parce ... a verovatno neki file 

ja sam negde cito da je i drug tito voleo teletinu napola kuvanu

ovaj bluzov komat, deluje pečen, ne kuvan...

i meni zaličilo na recimo, svinjski file

Pa oko 25-26 min sve zajedno, s tim sto se prvih 5-6 min zapece fino spolja, i napravi se jedno 3-4mm "well-done" sloj mesa, a ostalo vreme se u sustini kuva i unutra bude rozle.

Ovo je bio deo juneceg buta, a slikano pre nego sto je stavljeno u rerni (na teflonskoj podlozi za pizzu, preko koje je stavljen papir za pecenje).

Nisam slikao nakon sto je bilo gotovo - bio sam zauzet :)

Edited by JakeBlues

Uhhh dobro je ako je but ispao dobro...Obično but ume da se stegne pa ko đon...

Poslato sa WC šolje by BVK

• Author

Interesantno...

Juneci but 25 minuta na 200c?

Hm.

vidi kako se ova dvojica krvnih (senfnih?) slažu!

ja neam pojma :D

izrendala pola tikvice,ocedila,izrendala 1 sargarepicu,isekla crni luk na polumesece,izrendala 3-4 mlada kormipica,umesala 2 jajeta,3kasike ovsenih mekinja

zacinila mirodjija,provansanska mesavina,malo ljutog,so,biber,beli luk

ispekla na masti kao pljeskavicice

uz to feta sir i mladi kupus salata :prolece: :p