Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ne, nego, šta znam, recimo renne, slika drugačiječmrljovo baš umetnički..svaka čas!

Posted

Jok, mire ne jede.Nego, on topic, usrasmo se od mezetluka donetog od braće Turaka uz sveže izgrilovan halumi, znalački smuljan humus i osamsto petsto vrsta maslina. Plus Efes Draft.

Posted

Mire ide subotom u Pozegu i mora neko da kontrolise.p.s. ...

Posted

e, jebigasamo primećujem da su fotke ''kao iz novina''nije bilo zle namere

Posted

To je zato što cmrlj jede novine.

Posted (edited)

i upravo smotah jedne :Dpesto (ovo povrackoliko:), mocarela, paradajzici, kalamate, rukola i maslinovo ulje u tortilji sto glumi pjadinu. opet izbliza.novinee.jpgUploaded with ImageShack.us

moja mama isto to tako svaki dan.ne znam da li je crmlj tako jer voli, ali kevi stvarno rekao nutricionista to sa 4 kasike ovsenih, 4 badema, 4 lesnika...
volim, niko me ne tera :D zanimljivo da ima isti recept, ja ovaj godinama modifikovala tako da mi nepcu najvise prija (4, 4, 4, prebrojala, ta mi kolicina optimalna ujutro, nekad zajebem lesnik gore/dole, leti meke breskve, al to je to), da sam ovo znala na vreme lepo bih se raspitala da si skratim proceduru :D Edited by cmrlj
Posted

Edit? :(OK, evo i desert creme brulee.img2807ic.jpg200 mil tecnog slaga200 mil mlekavanila (sipka)posle prvog kljuca smanjis i jos 5mna drugos strani4 zumanceta 80g seceraumutis i polako dodajes u malo prohladjeno mleko i slag.Izlije se u keremicke posude pa u rernu na 125c jedno sat vremena**bolje ali duze u pleh prst vode pa poredjas cinijice isto 125c ali jedno 2-3 sata.secerna korica moze sa ovim torch gunom a moze i u rernu na gril.

Posted

gazpacho, serano i crne maslinke. menjao bih za cvarke.

Posted

daj adresu da ti posaljem kad krenem negde napolje

Posted
gazpacho, serano i crne maslinke. menjao bih za cvarke.
Jesi sam pravio gazpačo ili kupuješ neki?
Posted
daj adresu da ti posaljem kad krenem negde napolje
da znas da cu da ti dam, cek samo malo, jos mi ulica nema imena :fantom:
Jesi sam pravio gazpačo ili kupuješ neki?
domacinski skroz, ne valja kupovni. splacina.
Posted

Dinstani al dente brokoli preliven mileramom. Stomakougođajna kombinacija, ovo može i na topik- Da možete da jedete (i spremate) samo jedno jelo do kraja života..