Sir Oliver Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 ne, nego, šta znam, recimo renne, slika drugačiječmrljovo baš umetnički..svaka čas!
dig_chohano Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Jok, mire ne jede.Nego, on topic, usrasmo se od mezetluka donetog od braće Turaka uz sveže izgrilovan halumi, znalački smuljan humus i osamsto petsto vrsta maslina. Plus Efes Draft.
Lancia Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Mire ide subotom u Pozegu i mora neko da kontrolise.p.s. ...
Sir Oliver Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 e, jebigasamo primećujem da su fotke ''kao iz novina''nije bilo zle namere
cmrlj Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) i upravo smotah jedne :Dpesto (ovo povrackoliko:), mocarela, paradajzici, kalamate, rukola i maslinovo ulje u tortilji sto glumi pjadinu. opet izbliza.Uploaded with ImageShack.us moja mama isto to tako svaki dan.ne znam da li je crmlj tako jer voli, ali kevi stvarno rekao nutricionista to sa 4 kasike ovsenih, 4 badema, 4 lesnika...volim, niko me ne tera :D zanimljivo da ima isti recept, ja ovaj godinama modifikovala tako da mi nepcu najvise prija (4, 4, 4, prebrojala, ta mi kolicina optimalna ujutro, nekad zajebem lesnik gore/dole, leti meke breskve, al to je to), da sam ovo znala na vreme lepo bih se raspitala da si skratim proceduru :D Edited January 12, 2013 by cmrlj
hefestus Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Edit? :(OK, evo i desert creme brulee.200 mil tecnog slaga200 mil mlekavanila (sipka)posle prvog kljuca smanjis i jos 5mna drugos strani4 zumanceta 80g seceraumutis i polako dodajes u malo prohladjeno mleko i slag.Izlije se u keremicke posude pa u rernu na 125c jedno sat vremena**bolje ali duze u pleh prst vode pa poredjas cinijice isto 125c ali jedno 2-3 sata.secerna korica moze sa ovim torch gunom a moze i u rernu na gril.
Lancia Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 gazpacho, serano i crne maslinke. menjao bih za cvarke.
yolo Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 daj adresu da ti posaljem kad krenem negde napolje
April Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 gazpacho, serano i crne maslinke. menjao bih za cvarke.Jesi sam pravio gazpačo ili kupuješ neki?
Lancia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 daj adresu da ti posaljem kad krenem negde napoljeda znas da cu da ti dam, cek samo malo, jos mi ulica nema imena Jesi sam pravio gazpačo ili kupuješ neki?domacinski skroz, ne valja kupovni. splacina.
halloween Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Dinstani al dente brokoli preliven mileramom. Stomakougođajna kombinacija, ovo može i na topik- Da možete da jedete (i spremate) samo jedno jelo do kraja života..
Recommended Posts