Аврам Гојић Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 e znas kad cu ti sledeci put reci gde da kupis piktije
assück Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 casti mi, nameravam da uzmem na Cvetku samo da se dogegam do tamo. daleko je, a danas nisam imao vremena, morao sam da spremim rucak
ivy Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) jest zna zena da kupi i da slika hranu pa to ti je Edited January 11, 2013 by ivy
cmrlj Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) ovu Cmrlju bi valjalo zeniti.jel to ponuda? :treptrep:jest zna zena da kupi i da slika hranu pa to ti je :D sve si u pravučmrljo ubijaš fotkama hvala, i meni su jestive:)@hefestusne samo da imamo iste tanjire, imamo i iste viljuske i nozeve :D Edited January 12, 2013 by cmrlj
cmrlj Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 dorucak sa zakasnjenjem, uvek isti: 4 kasike lomljenih ovsenih pahuljica, cetiri badema, cetiri lesnika, cetiri pecena lesnika, natopljene grozdjice, smrznute maline, pola mekane kruske viljamovke, cimet i mleko. dok se maline odmrznu, pahuljice se natope, mnogo je dobro, preporucujem. bitno je da je kruska ove sorte, jer je slatka, i da se grozdjice unapred natope, u mleku nemaju vremena, a i hladno im je.Uploaded with ImageShack.us
hefestus Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 @hefestusne samo da imamo iste tanjire, imamo i iste viljuske i nozeve :D:) viljuske i nozevi Ikea. 100+ za dorucak. Ja sam lenj da spremam bilo sta ujutru (zombie faza) ovo tvoje i zvuci i izgleda, as usual, savrseno.
MayDay Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 moja mama isto to tako svaki dan.ne znam da li je crmlj tako jer voli, ali kevi stvarno rekao nutricionista to sa 4 kasike ovsenih, 4 badema, 4 lesnika...
Sir Oliver Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 jest zna zena da kupi i da slika hranu pa to ti jeali zašto svaka fotka ''close-up style''?
dig_chohano Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Pa slika hranu, da ne bi kakav panoramski uradak?
Recommended Posts