Vapad Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 dinstan crveni luk, praziluk, bukovača i paradajz Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Nebo je vedro, 28 stupnjeva, folirantski deo buenosa - Caminito, ogladneo sam delimično pa uzimam vops i pileće "pohovano" s pireom od 120 pezosa Link to comment
aram Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 reka tece zivot je kratak patka se pece meni ce batak Link to comment
nisam ja Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 krompir pire? više bih voleo da je marcipan. Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 nema tamo marcipana Link to comment
nisam ja Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 onda nisam jedini sigurno. Link to comment
wall Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Nikad jeo. I jbne nasuvo. :( Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 to je tourist trap, prava hrana je u pravim restoranima, biftek neće pobeći nigde Link to comment
Amelija Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Nikad jeo. I jbne nasuvo. :( :( mada garant ne bi voleo / nećeš voleti Link to comment
wall Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 :( mada garant ne bi voleo / nećeš voleti Misliš?Volim testeninu, volim mak, volim krompir... Link to comment
Amelija Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 pa ok to, ali ja obožavam i jedno i drugo :P Link to comment
wall Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 OK tebi to, meni pita od jabuka. Cela kuća miriše na cimet. ^_^ Link to comment
Amelija Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 lepo, lepo mada ja više volim bundevaru inače ako nije bilo jasno: mislila sam da ti sigurno ne bi ovo voleo prosto i jednostavno samo zato što ja to volim :D (sakoisto :P) Link to comment
wall Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 lepo, lepo mada ja više volim bundevaru inače ako nije bilo jasno: mislila sam da ti sigurno ne bi ovo voleo prosto i jednostavno samo zato što ja to volim :D (sakoisto :P) Ali imamo mi i zajedničkih stvari.Vodka npr. :D Link to comment
Recommended Posts