February 7, 201510 yr Jel taj sivo prašnjavi izged prirode do zime, fotoaparata itd, ili stvarno tako nesrećno izgleda i u zbilji?
February 7, 201510 yr marcus, hvala za fotke mislila sam da tu ima više zelenila hrana, ko hrana avionska, šta b' ti indy teo čovek se vozi ekonomikom ko sav normalan svet
February 7, 201510 yr Jel taj sivo prašnjavi izged prirode do zime, fotoaparata itd, ili stvarno tako nesrećno izgleda i u zbilji? To je to, prašnjavo i suvo, Atakama je svetski poznata po tome
February 7, 201510 yr a sta je ovo sivo u zdijeli sa pirincem? avionski Beef, to su argentinosi hteli da najave da stižem u zemlju govedine, kao da to nisam znao
February 7, 201510 yr marcus, hvala za fotke mislila sam da tu ima više zelenila hrana, ko hrana avionska, šta b' ti indy teo čovek se vozi ekonomikom ko sav normalan svet zelenila ima samo po uzanim pojasevima "rečnih tokova", uglavnom sve padavine preskoče Ande i sruče se u Potosi i Kočabambu
February 7, 201510 yr Silna stoka je u Patagoniji, dole na jugu,ima padavina, trave, a na severu kopaju bakar - nacionalno blago
February 7, 201510 yr Sinoćnja ludačka vožnja taksijem od aeropuertea me je dobro razdrmala, a jutro je donelo nov zadatak menjanja para kod dilera. Prve pesose trošim na najpoznatiju argentinsku poslasticu - alfajores con dulce de leche Edited February 7, 201510 yr by Marcus Wulffings