Marcus Wulffings Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Osim ako nisu sočni vratovi Link to comment
mire Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Sta fali? ma ništa, sanjao sam senf Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 senfu ništa ne fali, meso je bilo dobro, paprike ljute, čileanci kakvi su inače, roštilj rade na zavidnom nivou.... evo za doručak voćna salata... ni to nije loše za detoks Link to comment
mire Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 ama našalih se malo po senfovskom pitanju, koji vam je :D Link to comment
duda Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 (edited) otkud bi marcus znao za naše avanture sa senfom ja da sam tamo gde je on, ne bi me forum video nikako Edited February 6, 2015 by dùda Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 (edited) sva dešavanja pratim preko moba, evo baš ovde u santiagu u aeropuertu postoji vajfaj.... nije mi teško da napišem pregled događaja u kompaniji sky airlines su mi dali tost sendvič za početak A posle kratkog boravka u La Sereni usledio je običan lebac sa puterom i onaj njihov kolač Sve vreme ispod moju najdražu atakamu smenjuju sredozemni predeli santiaga Edited February 6, 2015 by Marcus Wulffings Link to comment
assück Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 grasak, pohano belo meso sa susamom, mladi sir, lucanski peceni ajvar Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 (edited) Sada na aeropuertu se osvežavam lokalnim sokovimaDurazno y Naranja, ipak damasco y naranja da bi na kraju usledilo još jedno iznenađenje... Edited February 6, 2015 by Marcus Wulffings Link to comment
Haralampije Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Nisi valjda i njega pojeo crni Markuse Link to comment
duda Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 što ti markuse osim hrane ne uslikaš malo i te poglede iz vazduha ? Link to comment
Indy Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 ja da sam tamo gde je on, ne bi me forum video nikako Misliš tako. Ali, ipak nema diskusije (a ni pičkaranja) ako to nije na maternjem. Link to comment
Recommended Posts