wall Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Da li bi bilo gore da mu se helanke uvuku u guzu? Link to comment
Guest Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Da li bi bilo gore da mu se helanke uvuku u guzu? to je sve usko povezano, kad je lepi Asik u pitanju. Link to comment
MayDay Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Cetvrti dan za redom rucam sarmu. Mislim, svako vece imam goste i prave se nove vecere nezavisno od NG menija, ali ladno cetvrti dan za redom rucam isto. Doduse, keva je napravila do jaja. Nije dinstala meso, nego sve onako kako je najbolje. Link to comment
renne Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 Eto vidiš, meni najbolje tako, sirovo Link to comment
banatjanin Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 renneto, mogli bi jednom da ukrstimo sarme, a? i zovemo forumaše da ponesu alkohol Link to comment
renne Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 Može, samo da vidim da li se selim, i ako da gde ću naći stan. I onda pravimo sarma izazov [emoji14] Link to comment
MayDay Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Jaooojjj, još jedna linija razdora, kao kod krompiruše. Ja sam Team Sirovo, kod sarme i krompiruše. Link to comment
ivy Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 ja sam za sarmu u bilo kom obliku,ne biram kad neko drugi pravi :p Link to comment
banatjanin Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) neee, to su tačke spajanja, ne razdora! neka cveta hiljudu izjeličkih cvjetova! kad smo kod toga, sve po redu ispalo ovako: sarma u poslednjoj fazi, posle jučerašnjeg četvorosatnog krčkanja, danas prebačena u zemljanu posudu, pa zapečena. preko nje masno kiselo mleko u tanjirima... svinjski odrezak, od "vratnog dela krmenadle"... dva santima debelo, skinem kost sa svakog, usolim, poslažem u posudu i zalijem uljem. ostavim tako par dana, a onda samo vreo tuč pa par minuta sa jedne i par minuta sa druge strane, koliko da pobeli. topi se u ustima, a sokovi pljušte... više nego uspeli kitnkez!!! serviran uz dolče gorgonzolu Edited January 3, 2015 by banatjanin Link to comment
yolo Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 ne izgleda ti lose taj krompir u pozadini svinjetine Link to comment
banatjanin Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 štaviše, prvi se pojeo Link to comment
wall Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 E tebra, jepse. Zabalavio sam a realno mi je muka od hrane. :) Link to comment
Recommended Posts