fluffy Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Pusti brate ciganiju.... OT, etiopski rucak - indzera sa jesega votom (ljuta junetina na palacinci od kiselog testa) jamix... etiopska kuhinja je divna... bog poživeo onog što izmisli puding bez kuhanja. danas ga otkrih međ ostalim dr oetkerima. priprema 3 min, pohasano za 5, milinica jedna. vala baš, mnogi tvrde da nije isti ukus, te čvrstoća... meni odličan. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 šta ti je ručak, boga ti tvoga Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 (edited) kiflice sa džemom od kajsije, lepe se za stomak najstrašnije Edited November 24, 2014 by Marcus Wulffings Link to comment
darling Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 pasta arrabiata jednostavno a savrseno arabjate s konzervom pasulja, takozvani pasta fazol na viljusku. veri najs. Link to comment
Venom Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Grozomorna self made pica, koja je bila potpuni uspeh. Klinac mi lose spava poslednjih dana (nedelja? :(), ali je zato sad zaspao za 11 milisekundi kako se ozdrao belim 'lebom :0.6: . Link to comment
darling Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 nakrkalo se dete ugljenih hidrata :) Link to comment
boshoku Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Grozomorna self made pica, koja je bila potpuni uspeh. Klinac mi lose spava poslednjih dana (nedelja? :(), ali je zato sad zaspao za 11 milisekundi kako se ozdrao belim 'lebom :0.6: . de si, brate! Link to comment
Venom Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Tanko kupovno testo, koje je uspelo da ispadne hlebasto. Ukus ponekad sladak, ponekad slan, ponekad siv. Vredelo je, ipak, zrtvovati se. Link to comment
boshoku Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Tanko kupovno testo jok, sam sam mesio... žasu mi ispalo, što sigurno ima veze s tim da sam sertifikovani mentol Link to comment
yolo Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Jemenski rucak. Ova vazdusasta palacinka je totalni hit za umakanje u bilo sta, na slici primenjena na humusu. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 kakva je ono žućkasta tvorevina (slika na sredini)? Link to comment
Recommended Posts