November 15, 201410 yr Author Jesam :) Klasično voda, kvasac, brašno testo. Ja koristim instant kvasac, manje se oseća, zamesim u tolu vodu, pa brašna da se ne lepi. Glavni fazon je da ide u najvrelije moguću rernu, ja stavljam na 300°C, da se što manje osuši, a da se ispeče.
November 15, 201410 yr a i mislio sam da je to glavni fazon, moja rerna ide samo do 250 :( nikako leba da valja da ispecem, moracu novu da kupujem.
November 15, 201410 yr a i mislio sam da je to glavni fazon, moja rerna ide samo do 250 :( nikako leba da valja da ispecem, moracu novu da kupujem. uznes granitnu plocu koju prethodno zagrejes pa testo direkt na nju :djurinekucnecarolije:
November 15, 201410 yr Author pevac, takos e to radi, kratko, ali jebitačno inače sad krompir pole i malo uz to
November 15, 201410 yr ja cu da probam kada budem bio u mogucnosti taj klemenca fazon ali od paufleka (rene izvini ), ili cu da kupim plecku sa kozom i slaninom. mislim da bi dobar pauflek legao strava u ovakav sendvic, jer ce dati socnost koja ume da zafali kada se stavi samo krtina.