Marcus Wulffings Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 trebalo je, ali volim zapečeno Link to comment
aram Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 tako, bre. sad da je posaljemo kod ajvi na dorucak :D Link to comment
Singer Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 kako ću da iskidam jedno 20 kom čim završim ovu trig/hol priču :droll: Link to comment
ivy Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 tako, bre. sad da je posaljemo kod ajvi na dorucak :D slabije bi se ugojila kod mene ne- moj ,,hleb,, od semenki a bez brasna namazan abc sirom od gore narezan avokado,so,limun i ljubicasti luk Link to comment
yolo Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Jedem ocima. Pastillas pita (nepecena) i pauflek porketa. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Šta je tu pastiljas pita a šta pauflek? Link to comment
Frank Pembleton Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Jedem ocima. Pastillas pita (nepecena) i pauflek porketa. Ovo je oboje pauflek? Link to comment
maheem Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 jok, to su mu pluća pre detoxa Link to comment
yolo Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) cek zabrljao sam sa prvom slikom, sad cu da popravim. tiltujem. Evo pastilja Edited November 12, 2014 by yolo Link to comment
Frank Pembleton Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Pauflek si lagano pekao?Gledao sam neke recepte gde se iz dva puta to pece za nekim pauzama... Link to comment
yolo Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Pa nisam ja, jel si lud, na detoxu sam. Svratio do drugarice koja ima goste veceras pa je ovo spremila. Rekla mi je da je pauflek sinoc premazala smesom zacina (komorac, majcina dusica, biber), medom, pa onda zalila pivom i ostavila u tome do danas u 4 kada je ubacila u rernu. Prvo pekla 20min na 250C onda spustila 2.5h na 150 i onda ostavila na 50 dok ne dodju gosti. Moja zena ide, ja nisam hteo da se izlazem dodatnom stresu da gledam druge kako jedu. Link to comment
renne Posted November 12, 2014 Author Share Posted November 12, 2014 Pa tsko nekao i ja pečem, to je standardna procedura. Ja se spremam za subotu ujutro da pečem plećku i veliki komad sveže slanine sa kožom, na jedno pet sati. Edit nije mi jasno ako je to svinja kako onda paumflek, tako se zove krava, a ne svinja Link to comment
yolo Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 pauflek je ono sto se na srpskom zove potrbusina, znaci meso od stomaka. moze krava, moze svinja. sad, ako ovo nije tacno, onda sam lose obavesten. Link to comment
renne Posted November 12, 2014 Author Share Posted November 12, 2014 Bem ga, koliko ja znam iz starih kuvarskih knjiga paumflek može biti samo krava, a od svinje je ili potrbušina, ili panceta, i ništa više. Ali nije bitno, razumemo se :) Link to comment
Recommended Posts