wall Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Krempita i šampita kod lokalnog trovača (mada ne znam da je ikada nekoga otrovao). Link to comment
banatjanin Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 nikad do sad nisam probala cabbage crunch salatu.. listichi badema sa svezim kupusom, uz ostale dodatke, su moja nova omiljeta poslastica pušti recept, sav sam u kupus fazonu ovih dana. nego, kako uspevaš da isečeš badem na listiće ovako poprečke (okrenut "na kant") Link to comment
Hippie Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 pušti recept, sav sam u kupus fazonu ovih dana. nego, kako uspevaš da isečeš badem na listiće ovako poprečke (okrenut "na kant") ne znam stvarno, ovdi ima da se kupi vech tako iseckan badem... inace prosto... svez iseckan kupus, badem, mladi lukac, crni i beli susam... dressing: pomesas canola oil, apple cider vinegar, honey, salt -- ja ovo sve po ukusu inace mozh da se doda jos puno toga.... ovo sam trenutno imala Link to comment
banatjanin Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 (edited) ne znam stvarno, ovdi ima da se kupi vech tako iseckan badem... inace prosto... svez iseckan kupus, badem, mladi lukac, crni i beli susam... dressing: pomesas canola oil, apple cider vinegar, honey, salt -- ja ovo sve po ukusu inace mozh da se doda jos puno toga.... ovo sam trenutno imala thnx, zvuči ukusno nego, misliš, preliv je: ulje od repice, jabukovo sirće, med i so ? :-) nema ovde ulja od repice, ja bi tu uljeod bundeve metn'o Edited November 10, 2014 by banatjanin Link to comment
Hippie Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 ma mozh sta oches.... ovde ima svasta da se kupi, ja licno u taj preliv volim da pomesam i svez sok od marakuje... izvrstno je Link to comment
boshoku Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 sarma, 3 kom (vel'ke) oću se ubucim, bole me ušesa Link to comment
boshoku Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 disklejmer: nesam ih ja pravio no vake mogo bih još 3 al sam koncentrisan Link to comment
wall Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Brate, sarme je se jedu parno. Uzni još jednu. Link to comment
boshoku Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 u inat, saću zgutam još 2 (i onda umrem)! Link to comment
ivy Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 podvarak sa rebrima i slaninicom Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 podvarak sa rebrima i slaninicom ajooooojjjj Link to comment
wall Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Ona sarma od juče. E sada, ići do kraja ili ostaviti mesto i za pitu... Link to comment
yolo Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) Sto nisi to mesao covece? Garez je kancerogena. Edited November 11, 2014 by yolo Link to comment
Recommended Posts