cmrlj Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 tuna, avokado, rukola i ova druga salata, mislim da je mlada blitva, aceto krema (ponestalo aceta) i maslinovo ulje. to mi omiljena hrana u poslednje vreme. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 tuna, avokado, rukola i ova druga salata, mislim da je mlada blitva, aceto krema (ponestalo aceta) i maslinovo ulje. to mi omiljena hrana u poslednje vreme. pravi pravcati detox Link to comment
garcia Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 bio bi, kad ta tuna ne bi bila bogata živom. Link to comment
garcia Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 od kako smo bili u drugom stanjuhttp://americanpregnancy.org/pregnancy-health/mercury-levels-in-fish/ Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 ovo je hjudž konsern, tako da se ne zove više Mr Tuna Fish nego Mr Mercury Link to comment
cmrlj Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 moze ovako, ja se potrudila da ispravim? :D Link to comment
Haralampije Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 moze i sa onim tunjem,osim ako ne jedes kg-dva nedeljno,pusti zivu i histamine :P jedino taj fensi dresing preskoci ako mene pitas,vrlo degutantno izgleda,nicemu ne sluzi Link to comment
ivy Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 bekon pecen na tiganju,posle na tu masnocu bacen crveni luk,karamelizovan pa tikvice,so,biber,chili flakes i salata rendana cvekla,sargarepa,mladi luk,so,mulje,balzamiko ubi me ovaj rudnik,jedem sta stignem :( Link to comment
Zverilla Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 od kako smo bili u drugom stanju http://americanpregnancy.org/pregnancy-health/mercury-levels-in-fish/ lista je nemoguce glupa - npr preprorucuje skampe za redovnu ishranu, vise puta nedeljno. tacno je da oni nemaju Hg u sebi, ali 99% njih dolazi iz akvakultura i ima u sebi svaki drugi zagadjivac koji se moze zamisliti Link to comment
Haralampije Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 cvekla-sargarepa je carska kombinacija!moja omiljena zimska salata ako ne racunam rendani celer Link to comment
ivy Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 meni ovih dana omiljena rendana cvekla,beli luk,mulje,balzamiko Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 večeras još jedan detox Link to comment
djeneralche Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Kevina krompirusa. Sa puno bibera i luka. Pola tepsije. Da sam vegan od ovog bi ziveo. Link to comment
ivy Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 jaja sa zelenim paprikama,svargla i salata rendana cvekla,mulje,vinsko sirce Link to comment
Recommended Posts