November 4, 201410 yr odvalila sam se od soparnika. lebdim u oblaku zadaha od belog luka. lepo mi je.
November 4, 201410 yr Sada mi žao što nism fotkao moje prvo i jedino jebavanje s giricama Kupio kilo očistio od iznutrica, sklonio glavu ispržio... Jebeš mi sve ako je bilo kao dve kesice smokija.
November 4, 201410 yr girice se ne ciste od iznutrica. @ hralampije pobedio si me za pet sekundi :D Edited November 4, 201410 yr by darling
November 4, 201410 yr Eh sada i ja znam. Ali mi ne koristi. OT: Tulumbe. Vetovatno sam od onih ljudi kojima bi i g**** u šerbetu bilo mljac. <_<
November 4, 201410 yr Eh sada i ja znam. Ali mi ne koristi. verovatno su u pravu, al' ima da ih cistim i dalje. juce gledam neki kurvarski kanal i vidim da se riba dorada (namam pojma kako se zove po naski) isto baca na rostilj neociscena, samo joj se skrge napune solju i zacinima. fala lepo
November 4, 201410 yr orada :) u dalmaciji imas citavu granu kuvanja na sporko. meni je takodje to bljaksi, al girice su toliko male da ne znam ni kako bi ih cistila. srdele cistim, jedem s glavom. Edited November 4, 201410 yr by darling
November 4, 201410 yr verovatno su u pravu, al' ima da ih cistim i dalje. juce gledam neki kurvarski kanal i vidim da se riba dorada (namam pojma kako se zove po naski) isto baca na rostilj neociscena, samo joj se skrge napune solju i zacinima. fala lepo ne znam ni dal'ima po naski
November 4, 201410 yr orada :) u dalmaciji imas citavu granu kuvanja na sporko. meni je takodje to bljaksi, al girice su toliko male da ne znam ni kako bi ih cistila. srdele cistim, jedem s glavom. e ta, bravo. a girice cisti skvo, ja nemam zivce za taj sitnez i mijedemo s glavom. ne znam ni dal'ima po naski de nadje tu neman, majke ti :) ? pre bih ovu plavu iza.
November 4, 201410 yr ne znam ni dal'ima po naski Ima ima: lampuga ili dorado. Orada se zove dourada. Edited November 4, 201410 yr by Skyhighatrist