darling Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 odvalila sam se od soparnika. lebdim u oblaku zadaha od belog luka. lepo mi je. Link to comment
Frank Pembleton Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 jeo sam kastradin sa rastanom za vikend u PG. Sad patim ali neka.... Link to comment
wall Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Sada mi žao što nism fotkao moje prvo i jedino jebavanje s giricama Kupio kilo očistio od iznutrica, sklonio glavu ispržio... Jebeš mi sve ako je bilo kao dve kesice smokija. Link to comment
Haralampije Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Kao sto Francuzi jedu sljuke komplet sa crevima tako se jedu i girice Link to comment
darling Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) girice se ne ciste od iznutrica. @ hralampije pobedio si me za pet sekundi :D Edited November 4, 2014 by darling Link to comment
wall Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Eh sada i ja znam. Ali mi ne koristi. OT: Tulumbe. Vetovatno sam od onih ljudi kojima bi i g**** u šerbetu bilo mljac. <_< Link to comment
Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Eh sada i ja znam. Ali mi ne koristi. verovatno su u pravu, al' ima da ih cistim i dalje. juce gledam neki kurvarski kanal i vidim da se riba dorada (namam pojma kako se zove po naski) isto baca na rostilj neociscena, samo joj se skrge napune solju i zacinima. fala lepo Link to comment
darling Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) orada :) u dalmaciji imas citavu granu kuvanja na sporko. meni je takodje to bljaksi, al girice su toliko male da ne znam ni kako bi ih cistila. srdele cistim, jedem s glavom. Edited November 4, 2014 by darling Link to comment
Čutura Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 verovatno su u pravu, al' ima da ih cistim i dalje. juce gledam neki kurvarski kanal i vidim da se riba dorada (namam pojma kako se zove po naski) isto baca na rostilj neociscena, samo joj se skrge napune solju i zacinima. fala lepo ne znam ni dal'ima po naski Link to comment
Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 orada :) u dalmaciji imas citavu granu kuvanja na sporko. meni je takodje to bljaksi, al girice su toliko male da ne znam ni kako bi ih cistila. srdele cistim, jedem s glavom. e ta, bravo. a girice cisti skvo, ja nemam zivce za taj sitnez i mijedemo s glavom. ne znam ni dal'ima po naski de nadje tu neman, majke ti :) ? pre bih ovu plavu iza. Link to comment
Skyhighatrist Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) ne znam ni dal'ima po naski Ima ima: lampuga ili dorado. Orada se zove dourada. Edited November 4, 2014 by Skyhighatrist Link to comment
Čutura Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Ima ima: lampuga. Orada se zove dourada. jeste, lampuga, bravo.. Link to comment
Recommended Posts