Аврам Гојић Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Momo Kapor? Ne, ne...fora je što ne mogu da se setim ko je. Natpis je istaknut na zidu kafane "Stara Hercegovina", sa sve imenom čoeka. Link to comment
Аврам Гојић Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 ujebote, i moj ujak jovo je izgleda bio bard. njegova je "bolje mozak da mi prospes, nego ovo malo rakije" Nego šta je bio nego bard. Link to comment
wall Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Jedan hercegovački bard je napisao sledeće reči: "Bolje puška da me pogodi nego raštan da me promaši".Pamtim. ^_^ Link to comment
Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 mogu da pojedem girica ko osrednji kit. krko bih ih i cesce, samo da se kuhinja ne usere tako od prstanja ulja. Link to comment
Аврам Гојић Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 jao praviš girice u kući, strašno, užas. ni na slici ih ne volim. Link to comment
Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 pa nemam ja komsinica ko Krampa i Wall, moram kuci. sto se bre ne volis sa giricama? Link to comment
Аврам Гојић Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 pa nemam ja komsinica ko Krampa i Wall, moram kuci. sto se bre ne volis sa giricama? Ne znam, dismr mi to nekako. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 da, baš bazde kad se prže, a i ne volim prženo Link to comment
yolo Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 ko ne voli girice ne treba da zivi :peramitic: Link to comment
Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 ko ne voli girice ne treba da zivi :peramitic: +1 to sve postalo fino, samo bi kavijar da krkaju. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 kakav totalitarizam boga ti božjeg Link to comment
yolo Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) a kad im ponudiš najfiniji švecki kavijar onda kao neće da ga uzmu i još ABBA! Edited November 4, 2014 by gazza1 Link to comment
Guest Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 ponesi meni za komsijsku macku. sad mi kaze, voli bas tu marku. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 šta zna mačka šta je kavijar, sigurno još nije probala ikein Link to comment
Recommended Posts