November 3, 201410 yr Momo Kapor? Ne, ne...fora je što ne mogu da se setim ko je. Natpis je istaknut na zidu kafane "Stara Hercegovina", sa sve imenom čoeka.
November 3, 201410 yr ujebote, i moj ujak jovo je izgleda bio bard. njegova je "bolje mozak da mi prospes, nego ovo malo rakije" Nego šta je bio nego bard.
November 3, 201410 yr Jedan hercegovački bard je napisao sledeće reči: "Bolje puška da me pogodi nego raštan da me promaši".Pamtim. ^_^
November 4, 201410 yr mogu da pojedem girica ko osrednji kit. krko bih ih i cesce, samo da se kuhinja ne usere tako od prstanja ulja.
November 4, 201410 yr pa nemam ja komsinica ko Krampa i Wall, moram kuci. sto se bre ne volis sa giricama?
November 4, 201410 yr pa nemam ja komsinica ko Krampa i Wall, moram kuci. sto se bre ne volis sa giricama? Ne znam, dismr mi to nekako.
November 4, 201410 yr ko ne voli girice ne treba da zivi :peramitic: +1 to sve postalo fino, samo bi kavijar da krkaju.
November 4, 201410 yr a kad im ponudiš najfiniji švecki kavijar onda kao neće da ga uzmu i još ABBA! Edited November 4, 201410 yr by gazza1