Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

lazni kish od praziluka i slaninice

a što je lažan?

jer nema testo

šta ima ako nema testo?

mora u nešto da se smota sadržaj

zasto to mislis?

ne mora,sadrzaj je obicno nesto(spanac,praziluk/slaninica,mleveno meso,sta god) sa jajima i pavlakom,zacinima

a to je vrlo samoodrzivo u podmazanoj vatrostalnoj posudi,20tak min na 200c,cvrsto,sece se u kriske,sve radi samo..testo je cist visak..

Edited by ivy

Nissin_Soba_Classic-1.jpg

zivo me zanimalo kakvog su ukusa ove instant nudle. 

eksperiment zavrsen, ne ponovio se.

žudim za pljeskom a jedem sapunjaru, kobaju, malo parmiđana i kisele krastavce

zasto to mislis?

ne mora,sadrzaj je obicno nesto(spanac,praziluk/slaninica,mleveno meso,sta god) sa jajima i pavlakom,zacinima

a to je vrlo samoodrzivo u podmazanoj vatrostalnoj posudi,20tak min na 200c,cvrsto,sece se u kriske,sve radi samo..testo je cist visak..

ovo zvuci super. znaci stavis samo sirov praziluk (ili ga pre skuvas?), slaninu, polijes jajima i pavlakom i to je to?

a da, i koji je odnos jaja i pavlake, i koliko debelo da prelijem?

Edited by rajka

Kao omlet koji se zapece, umesto mleka pavlaka?

ovo zvuci super. znaci stavis samo sirov praziluk (ili ga pre skuvas?), slaninu, polijes jajima i pavlakom i to je to?

a da, i koji je odnos jaja i pavlake, i koliko debelo da prelijem?

prvo otopim/malo proprzim slaninicu pa izvadim pored a u toj masnoci prodinstam praziluk secen na kolutove(ja stavim prilicno praziluka jer volim da se oseti dakle 2,3 struka,u zavisnosti od debljine),vratim slaninicu,zacinim..obicno ne treba so zbog slaninice,obilno nameljem bibera,majcine dusice pa umutim otkud znam,nekoliko jaja(3,4) i nekoliko kasika pavlake sve sjedinim..liznem da vidim dal treba mozda soli..saspem u podmazanu vatrostalnu  moze i u tepsiju u zagrejanu rernu na 200c na 20-30 min dok ne porumeni...stvrdne se zbog jaja i sece se na kriske..

servirati sa ogromnom cinijom salate po zelji :p

pa kakav je ukus onda? je li kiselkast?

sto kiselkast?

nije kiselkast,slan je i slatkast od praziluka

da da da jeste, praziluk je zakon

2mrsjs1.jpg

i zaslađenje

ohl36h.jpg

scxo20.jpg