Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

taj rad, mi smo šljiva-nacija

šaper, 100% - otuđen

u mom selu se konacno pojavile moje omiljete vochkice.... njeno visocanstvo, preukusni Persimmon..... jedem ih ritualno 

pers_zps22ef3d67.jpg

Pojeo sam tonu granadirmasa...paticu nocas kad sam svinja....

u mom selu se konacno pojavile moje omiljete vochkice.... njeno visocanstvo, preukusni Persimmon..... jedem ih ritualno 

pers_zps22ef3d67.jpg

uu, kakvo gospodsko ime za vocku. ovde se zove kaki.

bio u saporeu pre neki dan sladoled od persemona tj kakija. divno skroz, sveze, neobicno. ne verujem da se prodavalo toliko dobro da bi ponovo pravio ali je vredelo uhvatiti sansu.

ne vidim nesto ovo po nasim trgovinskim objektima. a taman sam shvatio kako se to jede, da mora prvo da izgleda nejestivo.

ne vidim nesto ovo po nasim trgovinskim objektima. a taman sam shvatio kako se to jede, da mora prvo da izgleda nejestivo.

ima ga regularno po svim ovim novokomponovanim prodavnicama voca i povrca u sirem centru - mali kalenic, tezga, pijaca, pijacica itd....

bilo u univeru za oko 250 dindzi. al mora josh da padne, to je solidna cena...

off

Gazzo, idi u dupe, sad zamisljam kako ovaj s tvog avatara lize kaki sladoled.

ima ga regularno po svim ovim novokomponovanim prodavnicama voca i povrca u sirem centru - mali kalenic, tezga, pijaca, pijacica itd....

a, doci ce onda i do mog Bosanca.

Modi je tzv klupska sorta i misko joj je vlasnik. Sledeća koja je na redu za promociju je kiku.

Pichana

Edited by mustang

uu, kakvo gospodsko ime za vocku. ovde se zove kaki.

chu kaki smesna_zps3fb38e38.gif

To je ime iz Japana.

ma kool... samo meni smesno, crko