October 25, 201410 yr u mom selu se konacno pojavile moje omiljete vochkice.... njeno visocanstvo, preukusni Persimmon..... jedem ih ritualno
October 25, 201410 yr u mom selu se konacno pojavile moje omiljete vochkice.... njeno visocanstvo, preukusni Persimmon..... jedem ih ritualno uu, kakvo gospodsko ime za vocku. ovde se zove kaki.
October 25, 201410 yr bio u saporeu pre neki dan sladoled od persemona tj kakija. divno skroz, sveze, neobicno. ne verujem da se prodavalo toliko dobro da bi ponovo pravio ali je vredelo uhvatiti sansu.
October 25, 201410 yr ne vidim nesto ovo po nasim trgovinskim objektima. a taman sam shvatio kako se to jede, da mora prvo da izgleda nejestivo.
October 25, 201410 yr ne vidim nesto ovo po nasim trgovinskim objektima. a taman sam shvatio kako se to jede, da mora prvo da izgleda nejestivo. ima ga regularno po svim ovim novokomponovanim prodavnicama voca i povrca u sirem centru - mali kalenic, tezga, pijaca, pijacica itd....
October 25, 201410 yr ne vidim nesto ovo po nasim trgovinskim objektima. a taman sam shvatio kako se to jede, da mora prvo da izgleda nejestivo. bilo u univeru za oko 250 dindzi. al mora josh da padne, to je solidna cena...
October 25, 201410 yr off Gazzo, idi u dupe, sad zamisljam kako ovaj s tvog avatara lize kaki sladoled.
October 25, 201410 yr ima ga regularno po svim ovim novokomponovanim prodavnicama voca i povrca u sirem centru - mali kalenic, tezga, pijaca, pijacica itd.... a, doci ce onda i do mog Bosanca.
October 25, 201410 yr Modi je tzv klupska sorta i misko joj je vlasnik. Sledeća koja je na redu za promociju je kiku.