boshoku Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 taj rad, mi smo šljiva-nacija šaper, 100% - otuđen Link to comment
Hippie Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 u mom selu se konacno pojavile moje omiljete vochkice.... njeno visocanstvo, preukusni Persimmon..... jedem ih ritualno Link to comment
Frank Pembleton Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Pojeo sam tonu granadirmasa...paticu nocas kad sam svinja.... Link to comment
Lancia Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 u mom selu se konacno pojavile moje omiljete vochkice.... njeno visocanstvo, preukusni Persimmon..... jedem ih ritualno uu, kakvo gospodsko ime za vocku. ovde se zove kaki. Link to comment
yolo Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 bio u saporeu pre neki dan sladoled od persemona tj kakija. divno skroz, sveze, neobicno. ne verujem da se prodavalo toliko dobro da bi ponovo pravio ali je vredelo uhvatiti sansu. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 ne vidim nesto ovo po nasim trgovinskim objektima. a taman sam shvatio kako se to jede, da mora prvo da izgleda nejestivo. Link to comment
yolo Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 ne vidim nesto ovo po nasim trgovinskim objektima. a taman sam shvatio kako se to jede, da mora prvo da izgleda nejestivo. ima ga regularno po svim ovim novokomponovanim prodavnicama voca i povrca u sirem centru - mali kalenic, tezga, pijaca, pijacica itd.... Link to comment
gospa buba Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 ne vidim nesto ovo po nasim trgovinskim objektima. a taman sam shvatio kako se to jede, da mora prvo da izgleda nejestivo. bilo u univeru za oko 250 dindzi. al mora josh da padne, to je solidna cena... Link to comment
Lancia Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 off Gazzo, idi u dupe, sad zamisljam kako ovaj s tvog avatara lize kaki sladoled. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 ima ga regularno po svim ovim novokomponovanim prodavnicama voca i povrca u sirem centru - mali kalenic, tezga, pijaca, pijacica itd.... a, doci ce onda i do mog Bosanca. Link to comment
nisam ja Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Modi je tzv klupska sorta i misko joj je vlasnik. Sledeća koja je na redu za promociju je kiku. Link to comment
mustang Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 (edited) Pichana Edited October 26, 2014 by mustang Link to comment
Hippie Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 uu, kakvo gospodsko ime za vocku. ovde se zove kaki. chu kaki Link to comment
Hippie Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 ma kool... samo meni smesno, crko Link to comment
Recommended Posts