October 24, 201410 yr mislim da je marcus u pravu za vegetarijance. ne postoji termin za raw food koji bi mogao da dodeli nekakvo posebno znacenje vegetarijancima. postoji raw food diet i to je to. nisam guglao, ali mi je ovo logicno.
October 24, 201410 yr ne priznajem ovaj obrok ako ovo pored nije pepsi/koka-kola. -_- i to izvetrela iz automata.
October 24, 201410 yr ne priznajem ovaj obrok ako ovo pored nije pepsi/koka-kola. -_- eno ti u uglu u bokalu
October 24, 201410 yr Meni ova krempita izgleda kao inventar nekog moldavskog horor filma u kome ubica zabode ruku u stomak zrtve, izvadi dzigericu i nabaci je na dezert. Mljac!
October 24, 201410 yr Meni ova krempita izgleda kao inventar nekog moldavskog horor filma u kome ubica zabode ruku u stomak zrtve, izvadi dzigericu i nabaci je na dezert. Mljac! cas gledam u tvoj post, cas u Mustafu sa avatara. sve se slaze, to je to.
October 24, 201410 yr cas gledam u tvoj post, cas u Mustafu sa avatara. sve se slaze, to je to. u potpunosti
October 24, 201410 yr Nova sorta, Modi, pojavila se pre par godina kod nas. Jako ih volim. Ima ih u vecim Maksijima.
October 24, 201410 yr da da, oni su blizu dežele, kako ga zovu beše - trentino alto adiđe, to su sve neki od najvećih proizvođača jabuka u svetu
October 25, 201410 yr ladno imaju i bilbordi za tu jabuku..misim za pohvalu je samo jako neobicno u nas,bilbordi za jabuku