October 19, 201410 yr ja sam jeo list za rucak u foliji sa limunom, puterom, muljem, persunom, blukom, krompirom. za veceru, tj. pre 10-ak min. spagete i paradajz sos.
October 20, 201410 yr četnik kanarinac! jel curi niz bradu kad jedeš ili niz ruku dok je držiš? srpski kajmak, ovdasnji mladi kozji sir i feta, mozes misliti.
October 20, 201410 yr stigle kore iz srbije ili imate i tamo stogod slicno? nego, kad smo vec kod gibe i pecalbara, sin narucio kore i suve gljive sa rudnika da mu donosem u firencu, a ja se pitam sta bih jos mogla da mu ponesem? razmisljala sam cak i o sarmi, koju sam planirala da spakujem u neku ogromnu taperver posudu, ali nisam bas sigurna kako ce milice podneti put autobusom :-) dakle, sem kora za pitu, maka za strudle, suvih planinskih gljiva, mozda cak i cvaraka, sta bih jos mogla da ponesem i pravim tamo sinu i djeci talijanskoj sa kojima je sin na gajbi? mislim, sta vam tamo po tim gastronomskim rajevima nedostaje iz srbijice....
October 20, 201410 yr nema kora ovde, a nema ni turskih ducana. kajmak, ljutenica-ajvar, slatko od kupina (oh!), ociscene smrznute visnje za knedle ili pitu. nama uvek donesu i prsutu i ljuti kulen i madjarske rezance za supu. e da, loza ili sljivka je uvek dobrodosla. Edited October 20, 201410 yr by Lancia
October 21, 201410 yr kari - piletina, jabuke, cluk, grašak, limun, pirinač, kokosovo mleko, kikiriki... mljac
October 21, 201410 yr lazni kiche,bez brasna, od spanaca i salata- rendana cvekla,bluk,mulje,vinsko sirce
October 21, 201410 yr prva, istorijaska sarma na Fuerteventuri. Lubo, sta kazes? a jel imash recimo nekog premijera tamo, da ti dodje da uvelicha sarmu? Edited October 21, 201410 yr by gospa buba
October 21, 201410 yr a jel imash recimo nekog premijera tamo, da ti dodje da uvelicha sarmu? a jok, nema sarme za dz. u pitanju je ilegalni desant.
October 21, 201410 yr lazni kiche,bez brasna, od spanaca i salata- rendana cvekla,bluk,mulje,vinsko sirce nije kiche nego Quiche
October 21, 201410 yr prva, istorijaska sarma na Fuerteventuri. Lubo, sta kazes? Joooj pođe mi voda na usta!