hoffnung Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 ja sam jeo list za rucak u foliji sa limunom, puterom, muljem, persunom, blukom, krompirom. za veceru, tj. pre 10-ak min. spagete i paradajz sos.
yolo Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 četnik kanarinac! jel curi niz bradu kad jedeš ili niz ruku dok je držiš?
Lancia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 četnik kanarinac! jel curi niz bradu kad jedeš ili niz ruku dok je držiš? srpski kajmak, ovdasnji mladi kozji sir i feta, mozes misliti.
nezvanova Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 stigle kore iz srbije ili imate i tamo stogod slicno? nego, kad smo vec kod gibe i pecalbara, sin narucio kore i suve gljive sa rudnika da mu donosem u firencu, a ja se pitam sta bih jos mogla da mu ponesem? razmisljala sam cak i o sarmi, koju sam planirala da spakujem u neku ogromnu taperver posudu, ali nisam bas sigurna kako ce milice podneti put autobusom :-) dakle, sem kora za pitu, maka za strudle, suvih planinskih gljiva, mozda cak i cvaraka, sta bih jos mogla da ponesem i pravim tamo sinu i djeci talijanskoj sa kojima je sin na gajbi? mislim, sta vam tamo po tim gastronomskim rajevima nedostaje iz srbijice....
Lancia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) nema kora ovde, a nema ni turskih ducana. kajmak, ljutenica-ajvar, slatko od kupina (oh!), ociscene smrznute visnje za knedle ili pitu. nama uvek donesu i prsutu i ljuti kulen i madjarske rezance za supu. e da, loza ili sljivka je uvek dobrodosla. Edited October 20, 2014 by Lancia
fluffy Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 kari - piletina, jabuke, cluk, grašak, limun, pirinač, kokosovo mleko, kikiriki... mljac
ivy Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 lazni kiche,bez brasna, od spanaca i salata- rendana cvekla,bluk,mulje,vinsko sirce
Lancia Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 prva, istorijaska sarma na Fuerteventuri. Lubo, sta kazes?
gospa buba Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) prva, istorijaska sarma na Fuerteventuri. Lubo, sta kazes? a jel imash recimo nekog premijera tamo, da ti dodje da uvelicha sarmu? Edited October 21, 2014 by gospa buba
Lancia Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 a jel imash recimo nekog premijera tamo, da ti dodje da uvelicha sarmu? a jok, nema sarme za dz. u pitanju je ilegalni desant.
Marcus Wulffings Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 lazni kiche,bez brasna, od spanaca i salata- rendana cvekla,bluk,mulje,vinsko sirce nije kiche nego Quiche
Frank Pembleton Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 prva, istorijaska sarma na Fuerteventuri. Lubo, sta kazes? Joooj pođe mi voda na usta!
Recommended Posts