September 16, 201410 yr @darling: jaja, brašno, šećer, puter, čokolada, mleko... šta je to za nas mladež :D ako si na to mslla... ili... imaš npr 16 leta, pa nije dobar u smislu komplikovanosti :D danas, bih, na primer jela ovaj nije za senaestogodisnjakinje :D
September 16, 201410 yr omlet od 3jajeta sa slaninicom i kackavaljem i salata:krastavac,bluk,pavlaka #rucak i obozavam :p Edited September 16, 201410 yr by ivy
September 16, 201410 yr danas, bih, na primer jela ovaj nije za senaestogodisnjakinje :D[/ne mogu da otvorim... pih! ja bih princessss krofne njih najvolem :(.. al' rerna je odvratna u ovom stanu... i nikako ne mogu uspeju... sad samo balim na slike i davim se u filu :"(
September 16, 201410 yr ove kokos kocke u obliku valjka. s najcrnjom cokladom, maslacem i najmininalnijom kolicinom secera. :( Edited September 16, 201410 yr by darling
September 16, 201410 yr ja bih princessss krofne njih najvolem :(.. al' rerna je odvratna u ovom stanu... i nikako ne mogu uspeju... sad samo balim na slike i davim se u filu :"( evo ti renneove, kvalitet zadovoljava vranjanske standarde: "tatko da jede, sin da gleda, tatko na sina da ne daVa"
September 16, 201410 yr ja da umem ovakvu princes krofnu da napravim, otvorio bi kiosk na sred kneza samo sa 1 artiklom
September 16, 201410 yr sad moram to da pravim, ko da sam ja bash dokona <_< Edited September 16, 201410 yr by gospa buba
September 16, 201410 yr punjene paprike. uz njih glavicu cluka, mrzece me u kafani veceras. nego najmladja sto voli punjene paprike, uvek pojede porciju za odrasle :)
September 16, 201410 yr Author sad moram to da pravim, ko da sam ja bash dokona <_< pa pravi, pričaš već danima