Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

aha, hladno je bolje, znaci bila sam na dobrom tragu sa pitanjem :D

istina je, nisam ljubiteljka tikvaja. ponegde su mi ukusne, kad pravim pastu s njima, ko sto cu, na primer, danas, al najcesce su tople i mlitave i bljaksi. 

jesi videla ovaj recept za kremaste tikvice? nije ni ovo lose kad je hladno. pravila sam.

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

pa nemam pojma,meni bolje idu kiselomlecni ukusi sa tikvicama jer malo kise ili bace na sir..mleko je preblago,blage tikvice..

• Author

jaoooo, kako je ovo dobro!

gde si kupio kobaje i kako si udesio krilca?

Kobaje kupio u Bosni, to su ti goveđe, tzv. sudžukice, juneće meso i mnogo bibera. Staviš ih u foliju pa na roštilj, da se malo upare, posle izvadiš iz folije da se zapeku.

Krilca sredi sa hainzovim chili sosom, paradajzom, tucanom ljutom paprikom, solju, blukom, uljem, pa ostavio da odstoje 24 sata u tome pa onda na roštilj.

da :)

edit

Edited by Matilda Ivancic

30bpkzp.jpg

Sve je počelo tako što sam prekasno došao sa posla za bilo kakvo veće cimanje i rešio da samo ubacim pakovanje povrća u tiganj, onda sam dodao malo vina i posle malo riže, da, znam, nije obla... pa još malo vina pošto supice nisam ima i ispade ovo, prezačinio sam, tj. za moj ukus preslano, sve ostalo odlično...

izgleda do jaja

al de je tu meso?

si naprasno postao vegan?

Hahahaha, pa plavi patildžan ti je "ko piletina" :lolol:

• Author

A de su tikvice?

2q1810w.jpg

:D

+

ja video i plavi patlidzan bez crvene strelice. izgleda strasno kao ajkulino ledjno peraje.

edit: pokazacu vam jednom da vidite sliku [slika govori vise od hiljadu reci] kako izgleda prebranac, a u njemu one suve paprike napunjene pirincem, sargarepom i pecurkama. to je zaista vrhunski specijalitet. ne treba meso, zaista.

Edited by hoffnung

a breskve?

:frust: zaboravio, praštaj ajvi, neće se ponoviti!

cekam neki sarajevski iz okoline studenjaka, kazu da je mnogo dobar.

• Author

gde? pored perpera?