August 2, 201410 yr uzela šnicle, iseckala na komadiće pa poredala u zauljeni pleh. na ulju ispržila crveni lukac sečen na kolutove staklasto, šargarepe, dosta senfa, kečapa, aleve i jednu pavlaku za kuvanje. dobilo boju cigle. prelila preko mesišta i pekla pola čuke. skuhala pirinač pa ozgo u tanjuru dodala ovo iz rerne, ukrasila rukolom. masno i slasno, jebe kebu.
August 3, 201410 yr Koštanu srž iz kuvanih goveđih kostiju, slično mozgu, uz malo soli i hleba, ukusno. Hrana koja se ne jede svaki dan, ali je dobra za moj skočni zglobić. Edited August 3, 201410 yr by halloween
August 3, 201410 yr pegla... (mada znam da je koštana, baš hajpovana, te da se u fensi restoranterijama, grdno naplaćuje)
August 3, 201410 yr pegla... (mada znam da je koštana, baš hajpovana, te da se u fensi restoranterijama, grdno naplaćuje) Ja jeo u dijagonali i nije ni hajpovana a ni preterano skupa.
August 3, 201410 yr Koštanu srž iz kuvanih goveđih kostiju, slično mozgu, uz malo soli i hleba, ukusno. Hrana koja se ne jede svaki dan, ali je dobra za moj skočni zglobić. Oklen ti dobre kosti?
August 4, 201410 yr meni ovo hit leta http://www.coolinarika.com/recept/hladna-musaka-od-tikvica-bez-mesa/ tako da sam to i danas pravila plus je gotovo za 15min i 30min dok se ispece i malo prohladi + holandez sos sa mrvom senfa,sveze mlevenog bibera i vinskog sirceta + paradajiz salata samo posoljena bas sam se lepo najela :p
August 4, 201410 yr stavila sam ga i ja u omiljene, pa ceka da dodje na red. jel stvarno valja il je onako? jel bacaju tikvice na povracko?
August 4, 201410 yr Za brata singera gotova rebarca, mogao bi i da svrati na ista pošto znam da ne u hoodu Krilca i sudžukice jaoooo, kako je ovo dobro! gde si kupio kobaje i kako si udesio krilca? Edited August 4, 201410 yr by Кристофер Лумумбо
August 4, 201410 yr stavila sam ga i ja u omiljene, pa ceka da dodje na red. jel stvarno valja il je onako? jel bacaju tikvice na povracko? ti si sa tim pitanjem neozbiljna i nisi istinski ljubitelj tikvica!! kako mogu tikvice da bacaju na to sto kazes?nemam pojma kako da ti odgovorima na to ja to nikada nisam dozivela..uvek su mi lepe i slatkaste kako god da ih spremim ostavi ih da puste vodu i ocedi a i to brasno upije visak vode a taj preliv bude lepo sirast samo ga dobro posoli/zacini..i bolje je kad je hladno