ordi Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 uzela šnicle, iseckala na komadiće pa poredala u zauljeni pleh. na ulju ispržila crveni lukac sečen na kolutove staklasto, šargarepe, dosta senfa, kečapa, aleve i jednu pavlaku za kuvanje. dobilo boju cigle. prelila preko mesišta i pekla pola čuke. skuhala pirinač pa ozgo u tanjuru dodala ovo iz rerne, ukrasila rukolom. masno i slasno, jebe kebu.
MayDay Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Onda ovih dana Jebeš rebarca, krilca i sudžukice. Renne, jesu ovo oni tvoji ?
halloween Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) Koštanu srž iz kuvanih goveđih kostiju, slično mozgu, uz malo soli i hleba, ukusno. Hrana koja se ne jede svaki dan, ali je dobra za moj skočni zglobić. Edited August 3, 2014 by halloween
boshoku Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 pegla... (mada znam da je koštana, baš hajpovana, te da se u fensi restoranterijama, grdno naplaćuje)
*edited by mod Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 pegla... (mada znam da je koštana, baš hajpovana, te da se u fensi restoranterijama, grdno naplaćuje) Ja jeo u dijagonali i nije ni hajpovana a ni preterano skupa.
Аврам Гојић Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Koštanu srž iz kuvanih goveđih kostiju, slično mozgu, uz malo soli i hleba, ukusno. Hrana koja se ne jede svaki dan, ali je dobra za moj skočni zglobić. Oklen ti dobre kosti?
ivy Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 meni ovo hit leta http://www.coolinarika.com/recept/hladna-musaka-od-tikvica-bez-mesa/ tako da sam to i danas pravila plus je gotovo za 15min i 30min dok se ispece i malo prohladi + holandez sos sa mrvom senfa,sveze mlevenog bibera i vinskog sirceta + paradajiz salata samo posoljena bas sam se lepo najela :p
darling Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 stavila sam ga i ja u omiljene, pa ceka da dodje na red. jel stvarno valja il je onako? jel bacaju tikvice na povracko?
Кристофер Лумумбо Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) Za brata singera gotova rebarca, mogao bi i da svrati na ista pošto znam da ne u hoodu Krilca i sudžukice jaoooo, kako je ovo dobro! gde si kupio kobaje i kako si udesio krilca? Edited August 4, 2014 by Кристофер Лумумбо
ivy Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 stavila sam ga i ja u omiljene, pa ceka da dodje na red. jel stvarno valja il je onako? jel bacaju tikvice na povracko? ti si sa tim pitanjem neozbiljna i nisi istinski ljubitelj tikvica!! kako mogu tikvice da bacaju na to sto kazes?nemam pojma kako da ti odgovorima na to ja to nikada nisam dozivela..uvek su mi lepe i slatkaste kako god da ih spremim ostavi ih da puste vodu i ocedi a i to brasno upije visak vode a taj preliv bude lepo sirast samo ga dobro posoli/zacini..i bolje je kad je hladno
Recommended Posts