boshoku Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 fin lik, glupo što deluje da se zajebavam na njegov račun (očekivah da će se pojaviti) nismo on i ja u pacifikovanim odnosima, al fin lik
Notorious Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Za divno čudo, po ovome što si sad napisao bi se reklo da si i ti u osnovi fin lik. Život je pun iznenađenja. Potpuno sam bezopasna. Poneka bodljica tu i tamo, smešno.
pt 2.0 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 budjavi sendvič iz aviona. deluje da je kobasica u njemu 1 HC podriguša.
Frank Pembleton Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Notorna opasna, o-p-a-s-n-a! Послато тетејцем
cmrlj Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 slatkis let jeseni: kiselo mleko,borovnice, breskva, kokos.
renne Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Za brata singera gotova rebarca, mogao bi i da svrati na ista pošto znam da ne u hoodu Krilca i sudžukice
Singer Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 svaka čast majstore! bolesno dobro izgleda. idem kod roditelja po porodicu a mater je već najavila da ne kasnim jer će se supa (i ostali ručak) ohladiti :)
Frank Pembleton Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Za brata singera gotova rebarca, mogao bi i da svrati na ista pošto znam da ne u hoodu Krilca i sudžukice Kuku majko mila....
Frank Pembleton Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Kupio kupine na pijaci umutio ih štapnim mikserom dodao malo čokolade i ponjupao u slast! E sad može fa se ide na taj dečiji rođendan! Послато тетејцем
Recommended Posts