June 11, 201410 yr Wraps from the scratch. Ove kupovne imaju neki kiselkast ukus zbog konzervansa verovatno.
June 11, 201410 yr zasto ovo sad? kome ovo treba, bas u ovakvom 1 trenutku? mislim, dok sam ja na poslu i glaaaaadaaan
June 12, 201410 yr E ozbiljno. Aj jednom, kao pa nisam pri apetitu, aj opet, pa opet. Uredno pozobam te keksiće i nisam gladan satima. Probaj.
June 12, 201410 yr walle, ne zajebaji :D dorucak sa kojim se ne misli o hrani i niskom pritisku do 5 popodne je takozvani dvodjelni dorucak, u 8 jajo ili sir, u 2 razno (nerazvrstano) sa mesom. Ili drugacije ali u istom smislu i znacenju. a efekat keksica posmatran u odnosu na bijelo brasno i sl mozes da dobijes sa zitaricama i suvim vocem kad hoces. biraj recimo raz i ovas. 50 grama, roflmao Edited June 12, 201410 yr by morgana
June 12, 201410 yr tako je!!morgana zna znanje! jedini dorucak od kog sam ja mirna 7 sati je omlet od 3 jajeta sa slaninicom i sirom i velika salata to voli radi u njihovom marketingu...voli,priznaj!! Edited June 12, 201410 yr by ivy
June 12, 201410 yr Lako je vama. (Pre)često ne stignem jesti do 16-17h i ozbiljno vam kažem sasvim dobro drži do ručka. Jbg probajte, možda je do mene ali...
June 12, 201410 yr ti sa niskim pritiskom ne smijes da ne jedes do 5 niti da uzimas samo keks. ozbiljno ti kazem, a znas da znam :D moras da jedes jacu hranu i to bas redovno. ajvi, ja imam problem sa ugljenim hidratima, osjetljivija sam od vecine ljudi po tom pitanju. ne insistiram da je moj jelovnik jedini smislen, naravno. Edited June 12, 201410 yr by morgana
June 12, 201410 yr Eto vidiš. Juče nisam jeo keks i onesvestio sam se. Danas pak jesam. :D Šta znam. Nema šanse da je slučajnost.
June 12, 201410 yr Eto vidiš. Juče nisam jeo keks i onesvestio sam se. Danas pak jesam. :D Šta znam. Nema šanse da je slučajnost. Mislim da nisam gladan.