Čutura Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 nema vise one krtole sto je ko kesten, suva i lista se kuvana, a brasnjava, slatka :(
ivy Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 boli te glava? :) uvek od izjava da puter i kajmak goje
aram Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ma ne, od kaimaka i putera se mrsavi, nego toni ima takav metabolizam
ivy Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 ma ne, od kaimaka i putera se mrsavi, nego toni ima takav metabolizam od putera i kajmaka se mrsavi ali ako se jedu sa mesom ili slaninicom a ne sa krompirom ili nedajboze hlebom ..ali sta ja znam o tome
assück Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 baren pa przen krompir, a preko toga biftek stroganoff stomak hoce da pukne
Anonymous Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Nabrao vlašca, iseckao ga i pomešao sa puterom. Odlično i može dugo da stoji u frižideru.
rajka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 od putera i kajmaka se mrsavi ali ako se jedu sa mesom ili slaninicom a ne sa krompirom ili nedajboze hlebom ..ali sta ja znam o tome stvarno jedes puter sa slaninom?
Recommended Posts