ivy Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 kuulll :p i ja sam razmisljala o senfu u dresingu ali on mi nekako jak za ove divlje,prolecne,zelene ukuse i sve preuzme..nekako sad preferiram jednostavnije ukuse.. plus sto su mi ukusni pupoljci odlepili pa mi sva hrana 200puta ukusnija i vise uzivam u njoj al to sad nije bitno :p
ivy Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 smudj peceni,krompir salata sa crnim lukom,preliv mulje,limunov sok,bluk,salata zelena,sremus i mladi luk..toxic :P
ivy Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) svejedno mi,ionako sam sama do vikenda ..mogu bar da jedem sta mi volja kad nema drugo :( Edited April 2, 2014 by ivy
katamaran Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Pire, cufte sa pemy rostilj sosom i ensalada de col
aram Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 asparagusi klasik u holandez sosu i krvav biftek. plus ladan rizling.
dig_chohano Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 asparagusi klasik u holandez sosu i krvav biftek. plus ladan rizling. Vredne ruke roblja sa istoka već krenule da ga čupaU po Nemačkoj? Do kad je sezona? Volem špargle.
dig_chohano Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ufff, vrlo rado, no moram jedno 437 puta do Irske u narednih dvajes dana...
Recommended Posts