February 26, 201411 yr samo sto se zove strano pa onda zvuci fensi ..mene to jako smara,to strano nazivanje hrane da zvuci fensi <_< pa tvoje se svako jelo zove lchf.
February 26, 201411 yr jeestee pa da mi serviraš sos od kokakole pod nekim fensi nazivom a, ne, ti bi dobila tagine od ovcetine, sambal oelek da to lepo zaljutis, i kao fusion touch, napravio bih dhal paneer, i mozda ispekao neku samosu. Edited February 26, 201411 yr by Marko M. Dabovic
February 26, 201411 yr a, ne, ti bi dobila tagine od ovcetine, sambal oelek da to lepo zaljutis, i kao fusion touch, napravio bih dhal paneer, i mozda ispekao neku samosu. u to ime evo ti lep magazin https://www.facebook.com/mrvica.hr (na prvom postu za M16 je link za download se skine pdf izdanje) nazalost nema nacin da se dodje do njega izvan fb,ili ja ne znam ..
March 6, 201411 yr palacinke od heljdinog brasna sa mojim sugarfree dzemom od pomorandze, sargarepe i jabuke i ''bakina tajna'' dzemom od divljih borovnica . priznajem, taj njihov dzem je usio moj bar za tri koplja :-) fenomenalan! sad smisljam neke koalce ili tortu sa njim, zaista je steta da se ne rabi i u nekim ''finijim'' varijantama...
March 7, 201411 yr Ništa, ili skoro ništa, ne prija duši kao malo zdrave hrane, a posle luđačke nedelje na poslu... Napomena, pivo je 'ledeno, a pizzza je hot (u oba smisla, pošto ima i ljute papričice).