mammy two shoes Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 i ja, osim naravno uz dzigericu :lolol:doduse, ne u sam somun, nego ta trane :)mogao bi sada da padne još jedan krug paradajza i džigerice. odavno nije bilo.meni ta kombinacija paše. sa tomunom ta trane ili bez tomuna.
assück Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 jebote koliko mi se sada jede dzigerica sa clukom
Amelija Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 meni ne ide cluk uz jetricumožda malo bluka, ali ne mora ni toa paradajz uz ćevape i pljeskavice može ali ne mora uopšte (cluk pak mora obligatno, sve ostalo je opciono ili nepotrebno), dok npr moj muž obožava
renne Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 džiga, cluk i paradajz su jedan zakon. NE: pasulj, cluk, belolučne paprike
Razzmatazz Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 džiga, cluk i paradajz su jedan zakon. NE: pasulj, cluk, belolučne paprikeSad te ništa nisam razumeo. Šta je zakon, šta amandman, a šta ukaz?
renne Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 kakve su to belolučne paprike? crvene pečene sa belim lukom
Razzmatazz Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 crvene pečene sa belim lukomTe treba da stoje u preambuli ustava Republike Srbije.
Amelija Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 crvene pečene sa belim lukome!i uljem i malo sirćeta?mi to zovemo "salata od pečenih paprika", nikad čula za ovaj naziv :-)
Recommended Posts