October 14, 201311 yr Otvorio se neki korporativni restoran/menza preko puta Bibera, pa danas imaju svedski sto za Dz. Marokanske cufte, svinjski medaljoni, slatko kisela piletina, piletina u sosu od sira, 3-4 salate, onion rings, kompir sa pavlakom i susamom....Slucajno sam provalio a najedoh se samo tako, a da budem iskren i cene od sutra im izgledaju prilicno dobro :)
October 17, 201311 yr to se samo otpakuje i jede?izgleda kao nešto što treba peći :fantom:jel ima toga u merkatoru npr?
October 17, 201311 yr aaaa jeste, ti lokumi izgledaju baš ko nepečeni ali izgled često vara, slažem sa se renneom, vrhunski slatkiš
October 17, 201311 yr šta je ovo žuto u tegli?ako je neki kajmak ili maslac umreću od ljubomore,baška sve ono što visi to bih jela lopatom :P
October 17, 201311 yr Author to se samo otpakuje i jede?izgleda kao nešto što treba peći :fantom:jel ima toga u merkatoru npr? aha, tako se jede. To je osnovni i najbolji model, imaš i sa orasima, a ima i sa kokosom. Ima u Merkatoru
October 17, 201311 yr Kupio original bosanski lokum made by Klas Sarajevo.Mr§ §upci jedni . Ovi moji ni blizu... :(
October 17, 201311 yr ja u splitu u fife jedem bakalar na brujet u kratkim rukavima i bosih nogu vani :)