ivy Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 hehe i ja cu cufte ali u povrcu,pirinac i salata od kelerabe i sargarepe
Frank Pembleton Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Lovačke šnicle...Poslato sa WC šolje by BVK
InvisibleLight Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 (edited) Zavrsih posao i cekam zeca s belim vinom i garlic-om,ispred katedrale u valeti, kao teadisnal, dosad sam jela sve neke snogu stvari, doduše trira s rubin i kaperi+ olova je isto lokalno i preukusno. Imaju farme tune u morima, ogradjenio*ftira s tunom, kaperi, olivesEd pasta s zecom itd Edited October 12, 2013 by InvisibleLight
aram Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 (edited) zavid(2)pojo gulasa (zena pravila) s nekim finim momcima s foruma i sad tamanim ostatke vivanija 92% i portugalskog vina dok cekam da se prijave da su stigli kucama Edited October 12, 2013 by aram
InvisibleLight Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 zavid(2)Nikakvo nije, zeka nema neki poseban ukus, bar ovo parče, a na stepeništa katedrale neki tip s sintisajzerom peva 'one love' by U2 :D
cmrlj Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 kamamber i crno vino najdivnije na svetu sto sam mislila da smo sve ispili, e ostalo litaripo. i probala ovogodisnje sto ce ga biti, ozbiljno obecava, mi hepi, ne moram da se jebavam s ovim francuskim i italijanskim proseravanjima.
aram Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 @invizible jebi ga, onda treba ti meni da zavidis, ovde bar niko nije pevo ju tu :D
wall Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Nači bana, pa crna čokolada pa plazma keks.Pa opet.Jbt ceo dan nešto kupuje, ide u nabavku, donosi, odnosi i na krajnu nema ništa zanimljivo da se čovek zasladi.Mislim da će neko u logistici dobiti otkaz.
assück Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 jedem govna kašikom delhaize peanut butter, delhaize marmelada od jagoda, pekorino makedoniko. ozbiljno dobro, videćemo kad budem strejt
ivy Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 marinirane/so,biber,bluk,ruzmarin,majcina dusica/ snicle vrata ispekla na tiganjuizvadila sniclena istom tiganju napravila sos/malo vode,maslac,pavlaka,senf,sveze mleveni biber/pire krompir/klasika mleko,maslaci na gornjem tiganju grilovane tikvica i patlidzanneka kisela mesana salata25min meal :D
adam Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 grdobina, dva oveca komada, dobro sveza i cvrsta, iz rerne. standard - bluk, belo vino, mulje, zacini, krompir. uz to belo vino, dobro ohladjeno. sad odmaram pred dezert - kozji sir, susene kajsije, krekeri. snimljena staaaaaara epizoda ubistava u midsameru (staaaaari barnabi i troy), pocinje za jedno pola sata - nedelja kakva treba biti.
nautilus Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Zadnja dva dana za rucak tripice :) Dobro ih obarili, isjekli i ostavili sa strane. Na mulju izdinstali dvije velike glavice luka, 5 cenova bijelog luka, dvije velike mrkve, cetvrtinu celera. Onda dodali tripice, pa papriku, biber i so. Pa malo vina, pa kad je vino ukuvalo malo vode, i tako dodavali po malo vode dok one nisu dobro omeksale. Onda dodali jos vode i krompir. Kad se skuvao krompir, to je bilo to :)Za veceru nesto lagano, ne moze se :D
Frile Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Rezwalkerov pollo sofrito.Ovaj put zaklopljeno u rerni, na 150 stepeni. U prvom pokušaju sam sledio recept ali vatra nije bila dovoljno tiha (niti sam na vreme dolivao vode) pa je dno šerpe malo uhvatio zagoritis. Sada rerni nije bilo tih problema, niti je bilo potrebe za dolivanjem.
Recommended Posts