October 9, 201311 yr supa od bundeve i veganski susi /fali vasabi, al' srecom, u ravnom banatu imamo bar rena, kao zamenu :-)/
October 9, 201311 yr Zato što ti jedeš tu čokoladu a meni dopao neki keks "od celog zrna žitarica"Toliko zdrav da ti se ne živi.
October 9, 201311 yr Ma džaba. Neće. Blokada. Ne mogu da koristim nož ako je njime sečen paradajz, dok se ne opere naravno.Sigurno bi neka stručna lica imala šta da kažu... :)
October 10, 201311 yr ja bih molila da se ove gadosti i blasfemije o nejedenju povrca ne sire dalje po pdfu!!!
October 10, 201311 yr salatu od brokolija-pavlaka,bluk,mulje,malo senfa,so,biber,pečeni suncokret,susam i malo pečenice sečene na trakicei homemade paštetu od leftovera ribe-maslac,cluk,crvena paprika sitno sečeni,limun,so,bibera posle idem u veliki grad,bar ću imati mesta u autobusu :DVerujem da te niko nije čekao na autobuskoj. Čitali bi u hronici. :D
October 10, 201311 yr izvetrilo je,kolko tolko :Drucala sam oko 1 a bus je bio u 4 plus pranje zuba i Listerine i to je to
October 10, 201311 yr žvakanje peršuna, zakon+1, a grickanje karanfilića ubija i eventualna alkoholna isparenja