nenad Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ja sam spreman :)cekamo vasu, ne secam se da li je jos neko bio zainteresovan.
Аврам Гојић Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 da, neke cene su imbecilne, Mida zeleni biber, isto 700 grama, u Merkatoru je 1000 dinara.no, 3 kile halapenja 1.800 dinara. lajk, sto kaze Istok. ja bih kilo toga i par boca tecnog dima, javicu do ponedeljka sta me zanima.
katamaran Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ima tu zanimljivih stvarcica al mislim da cu ovaj put preskociti. Cene se uvecavaju za PDV?Dostavljaju ili se ide kod njih po robu?
*edited by mod Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 (edited) Dostavljaju. Ali (pretpostavljam) da posto ce ici preko jedne firme da ce dostaviti sve na jednu adresu.Ja sam se odlucio za onaj jalapeno&lime sos za krilca, jalapenose, chunky salsu, maslinovo ulje sa tartufima i jos po malo nekih zacina. Pa ko hoce da se pridruzi neka se prijavi pa da polako pravimo porudzbinu.EDIT: da ide i PDV na cenu. Edited September 8, 2013 by pavllle
nenad Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ja cu jalapenose, balsamico kremu, nekoliko pakovanja stapica vanile, flasu tecnog dima, i jos neke zacina.
katamaran Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ja ovaj put preskacem. Privlace me ovi Lujzijana sosevi al mi mnogo 1600 dindzi po flasi od 2L. Javi kakav je taj lime sos.Horeca nema veze sa ovima?http://spices.rs/Jako slicna ponuda.
ivy Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 sve zajedno i odmah u tiganju izdinstala/pržila 1 cluk,1 crvenu papriku,1 patlidžan,kasnije dodala 2 paradajiza,1 čen bluka,so,biberi ispekla pileće belo na grill tiganju,takodje so i sveže mleveni bibermnogo mi se svidja :P i patlidžan je blag,nije gorak,uopšte ga nisam pustila da otpusti nego odmah u tiganj
hansolo Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Homemade topao polu beli hleb /sa semenkama lana i suncokreta, bundevinog semena i jecmenim i razenim pahuljicama/ + homemaede humus /pikantan i malo rezi/ + grcki jogurt. Vecera u ponoc
aram Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 i patlidžan je blag,nije gorak,uopšte ga nisam pustila da otpusti nego odmah u tiganjeeee, nema vise staaaarih patlidzana, ovi iz plastenika nimalo ne gorce :(sad bez sale, moze to tako i sa gorkastim, samo onda prvo sam patlidzan u tiganj, posolis i sacekas da voda koju pusti ispari, inace ostalo povrce upije tu gorcinu pa ti ne bude gorak patlidzan nego sve ostalo.
banatjanin Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 iseckao meso sa juče skuvane jagnjeće glave, propržio sa blukom, kuminom, harisomu bujonu od kuvanja glave skuvao kuskus sa pripdajućim začinima+ salata od domaćeg paradajza
ivy Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 eeee, nema vise staaaarih patlidzana, ovi iz plastenika nimalo ne gorce :(sad bez sale, moze to tako i sa gorkastim, samo onda prvo sam patlidzan u tiganj, posolis i sacekas da voda koju pusti ispari, inace ostalo povrce upije tu gorcinu pa ti ne bude gorak patlidzan nego sve ostalo.ovo sam juce na blef i proslo mi,sve sam probavala patlidzan polupecen dal je gorak,pa kad sam videla da nije odahnulainace ovih dana nisam naletela ni na jedan gorak...volim da ga ispecem u rerni sa korom,pa posle svasta sa njim ..i u kajganu i u salatu,moze i da stoji dan,dva u fridzu tako...skroz sam zadovoljna :Pkoje zacine koristite za patlidzan?
ivy Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 pohovani karfiol i pavlaku..uh,nisam hiljadu godina a dobro :P
aram Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 (edited) koje zacine koristite za patlidzan?ja konzervativno, bluk, mulje i ponekad persundie beste za karfiol: skuvas, rasporedis cvetove po tepsiji, narendas ozgo maslaca i parmezana pa zapeces u rerni. mozes i koju taaanku snitu nekog dimljenog mesa da provuces izmedju cvetova. probaj jednom. Edited September 11, 2013 by aram
Recommended Posts