maheem Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) kad kazes sastojci mislis na kineski mix? :Dfrikomov smrznuti kineski mix turam. bambus je super a ostalo ne znam sta je :)ja sam pravio za troje da traje dva dana:800g pileceg belog na kockice zacinis kako volis. ja sam u vangli kockice izmesao sa biberom, karijem, semenkama korijandera, mesanim semenkama sto mecemo u salate (kikiriki, suncokret, bademi,...), zdrobis 3-4 chena belog luka, aleva, malo kima, soja sos i maslinovo ulje da meso bude nauljeno za tiganj tj serpu. prodinstas meso i stavis dve kese kineskog mixa. 10ak minuta drzis poklopljeno pa stavis 500g pirinca. ja koristim zuti duguljasti koji se ne raskuva kao onaj za rizoto. sipas malo vode ili bujona ako si pravio supu. poklopis pa proveris za 10-15 minuta da l se pirinac skuvao. ako nije slano roknes jos soja sosa a mozes i da zasladis sa kasikom-dve meda.prepolovi kolicine i imas rucak za dvoje i ostace jos za uzinu :) Edited September 3, 2013 by maheem
cmrlj Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ja pravila dzejmi 15/cmrlj 60 minuta ovo. moze da se jede, nista posebno, zaboravicu recept.Uploaded with ImageShack.us
wall Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Kupio original bosanski lokum made by Klas Sarajevo.Mr§ §upci jedni .
Pikoleta Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 pojela bih sad i gole pljukance. ajme, glad je neumoljiva
ivy Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 kajgana sa patlidzanom i slaninicom(takvo mi stanje u fridzu trenutno),paradajiz salata
Frank Pembleton Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 kad kazes sastojci mislis na kineski mix? :Dfrikomov smrznuti kineski mix turam. bambus je super a ostalo ne znam sta je :)ja sam pravio za troje da traje dva dana:800g pileceg belog na kockice zacinis kako volis. ja sam u vangli kockice izmesao sa biberom, karijem, semenkama korijandera, mesanim semenkama sto mecemo u salate (kikiriki, suncokret, bademi,...), zdrobis 3-4 chena belog luka, aleva, malo kima, soja sos i maslinovo ulje da meso bude nauljeno za tiganj tj serpu. prodinstas meso i stavis dve kese kineskog mixa. 10ak minuta drzis poklopljeno pa stavis 500g pirinca. ja koristim zuti duguljasti koji se ne raskuva kao onaj za rizoto. sipas malo vode ili bujona ako si pravio supu. poklopis pa proveris za 10-15 minuta da l se pirinac skuvao. ako nije slano roknes jos soja sosa a mozes i da zasladis sa kasikom-dve meda.prepolovi kolicine i imas rucak za dvoje i ostace jos za uzinu :)Ja sad ovo napravio mada sam razmisljao da obaska potpuno odradim pirinac, ali cenim da ce bolje da pokupi ukuse kad "ucestvuje"...
*edited by mod Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Nego ljudi hocemo li da narucujemo od HORECA? Ja imam vec svoj neki spisak.
cmrlj Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 je l i vase mame imaju obicaj da kad odu u goste bez blama traze hranu za mladuncad? moja dostavila bakalar, krompir salatu, incune i pola kile paskog sira s kaduljom. ajme sto je dobro.
nenad Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Nego ljudi hocemo li da narucujemo od HORECA? Ja imam vec svoj neki spisak.jel stigao neki cenovnik mozda?
*edited by mod Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Zaboravih da okacim. Evo bice za 10ak minuta.
*edited by mod Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Evo i cenovnika.http://www.filedropper.com/joineddocument_1
MayDay Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ja sam se ošamutila na pakovanje pirinčanih papira od 7e. Pa mater im.
Recommended Posts