August 14, 201311 yr koji moj se kurči ova mala đeđorder, i upšte, kakvo je to smešno ime - msm "đeđorder", daj bre
August 14, 201311 yr Smokve :)Provalio da pored dve ogromne u susednom dvoristu postoji jos jedna manja koja se savrseno nadvila nad moj krov. A rodile ko lude.
August 15, 201311 yr perverzno dobar čokoladni kroasanodlična čokolada unutra <što nije lako pronaći!>, totalno čokoladasta a najn slatka
August 15, 201311 yr Author Izdinstaš luk, crni i beli, šargarepu peršun, može i bolo meso ko voli. Pa naliješ vodom i krčak pola sata. Posoliš, pobiberiš. Pa posle pola sata dodaš iscepkani karfiol, naliješ sa mlekom, i kad karfiol smekša gotovo je. Dodaš još seckanog lista peršuna na kraju.
August 16, 201311 yr palačinke (ja napravila) sa džemom od kajsija (ja napravila) i mlevenim orasima (ja samlela)
August 16, 201311 yr Mislim da sam danas završila sa sezonom kukuruza. Ovde već usahnuo nekako. A voliiiim ga, više nego išta.
August 16, 201311 yr danas jeli dimljeni cureci but sa krompirom i brokolijem, uz to pili ovopa onda jeli domaci sladoled od vanile, pa onda domaci semifredouh