renne Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 salata od grilovanih tikvica, grilovanog patlidžana, paradajza, belog luka i starog ovčijeg sira
Amelija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 goveđi stejk sa proprženim lukom, pečenim krompirima i zelenom salatoma kao predjelo hleb & puter(a i kad je nestalo krompira :D)
Frank Pembleton Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Lubenicu.Trazio najmanju, 7kg i sad :piggy:
Amelija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 isto lubenica na tapetuneka mrvičasta, 4kg, ali mnogo dobrautamanjena cela u cugu od strane mene
Delija67 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Mene lubenica ceka da se vratim sa posla. Uzeo sam od 15kg
Frank Pembleton Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 E a najvise me nervira kad mi za te malo vece daju one mikron kese koje samo cekam da se pocepaju do kuce...
Verterdegete Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 E a najvise me nervira kad mi za te malo vece daju one mikron kese koje samo cekam da se pocepaju do kuce...+1000
*edited by mod Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Krenuo da pravim grcku salatu onda video da nemam fete vec samo nekog mladog kozijeg sira te sam odustao od toga, usitnio povrce i za dresing izmesao pola solje mulja, 1/3 solje aceto balzamiko i malo vise dijona + origano, bosiljak, so i biber i moram da priznam da je ispalo bolje nego li orginalni recept.
ivy Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ja vec danima jedem jaja sa paprikom,paradajiz,sir i lubenice..razlicitim redom i kombinacijama..
boshoku Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 mažeš džem na čokoladu?!ima dobiješ dijabetes, i pride ćeš budeš debela, ludajo
Recommended Posts