August 3, 201311 yr gastro hodočašće feat sarajevo za početnike se prebrzo svršilo. bosanska kava, ćevapi kod želje, pite u bosni, kolači u egiptu, sogan dolma u nekoj aščinici, rahat lokum iz badema, sok od ruže u rahatlooku i one palačinke...ukratko, da živim tamo imao bih 850 kila.Nije valjda da nisi jeo slad u Egiptu? Od egipatske vanile...
August 3, 201311 yr Nije valjda da nisi jeo slad u Egiptu? Od egipatske vanile...o, koliko sam se prica naslusala o sladoledu iz egipta. a onda sam ga jela.bzvz.ja sam sebi danas skuvala fil za studlu s makom i to je bila strudla po mom ukusu: puno fila, nista testa. Edited August 3, 201311 yr by darling
August 3, 201311 yr o, koliko sam se prica naslusala o sladoledu iz egipta. a onda sam ga jela.bzvz.ja sam sebi danas skuvala fil za studlu s makom i to je bila strudla po mom ukusu: puno fila, nista testa.Možda nije više što je bio pre 20-30 godina.Možda nemamo isti ukus, mada sumnjam, volimo štrudle na isti način. :D
August 3, 201311 yr kockice pileceg filea u ladolemono emulzijidalmatinsko varivo + becarac na gomili, kao jedno jelogrcke nektarine i breskve sa cimetom i medomneko vino sa krita
August 4, 201311 yr upravo zavrsio tunjevinu u paradajz sosu. osecam se kao da me je neko silovao u usta.
August 5, 201311 yr Neke uobicajene stvari(corba, pire, salate...) + pileci madras kari. Dobio zacin iz Engleske.Odlican. Moracu da navatam nekog da mi donese jos. Edited August 5, 201311 yr by katamaran