Аврам Гојић Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ujgurski raznjici od jage? moja zena se kune u njih...
renne Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Jesam, morao sam, neimadoh dobar krompir za pomfrit :(
banecare1 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ujgurski raznjici od jage? moja zena se kune u njih...afkors, to se ovde jede 3x dnevno :)
nautilus Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Komsija sofer vozio bus u Tursku i kupio mi balon od 5 litara domaceg maslinovog ulja na nekoj pijaci. Cijena balona 18 evra. Ulje sabija koliko je dobro.
ivy Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 otkrila sam nekoliko prepelicijih jaja u frizideru,izgleda da mi komsije imaju farmu prepelica pa sam jedno jaje ispekla na oko,radoznalosti radi i da vam kazem jaje ko jaje al ok,mozda da sam pojela jedno 10 ovako zalogaj i nista,ostalo ostavila mami da pije sa medom,kao neko lek ovoono..uz to one moje burgere od povrca i salatu od sargarepe,paprike,paradajiza i bluka..
yolo Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 crni rizoto, nasao u spajzu sa rokom trajanja koji je davno prosao but who cares, ispalo super1.5kg dagnji iz squadre, hrvatske. super mi je ispala buzara, light, nezabrasnjavljena i nezaprezlicana, skoljke onako - bile bi super da pre 3 dana u solunu nisam jeo grcke koje su 3 svetlosne godine ispred komsijskih, iako zamrznute....
nisam ja Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 gastro hodočašće feat sarajevo za početnike se prebrzo svršilo. bosanska kava, ćevapi kod želje, pite u bosni, kolači u egiptu, sogan dolma u nekoj aščinici, rahat lokum iz badema, sok od ruže u rahatlooku i one palačinke...ukratko, da živim tamo imao bih 850 kila.
MayDay Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Aaaaaaaaa! Ponizila bih se sad za deset pravih ćevapa.
Prospero Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 e jbg, ja pre sat završio porciju. ladnu, doduše, od sinoć, ali bilo je da se podeli :)
MayDay Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Hvala ti ko bratu, ai ko zna kad ću ja opet na Balkan.
Recommended Posts