May 23May 23 17 minutes ago, x500 said:Lep i zreo mango iz Indije :)Ama đe, tj oklen? Srbija?On topuc, burek (s mesom) u pekari Crvena Zvezda u razrovanoj Karađorđevoj. Maksa is gone ali kvalitet i dalje na visini.
May 23May 23 2 minutes ago, Eleniko said:Ama đe, tj oklen? Srbija?Dobio 2 komada iz Holandije, uvoz iz Indije.
May 23May 23 38 minutes ago, Milošica said:Koža od manga, kosa je plavaSrce od stakla slomljeno triput
May 23May 23 17 hours ago, Marcus Wulffings said:Ground beef in teriyaki sauce, direktan primer američke korporativne splačine.Ja ovo jedem da vi ne biste morali, martyrdom of St MarcusMoj psic Ilija trenutno
May 23May 23 ovo bas dugo nisam jeo i kao danas, kada sam bio na zelenjaku, kupim kod jedne, [kod koje uvek i kupujem bubce] zene kilo ipo. operem ih, skuvam i na kilo cluka bacim... odavno nisam jeo gulas od bubaca. kupio jos i onu super lepinju i moci, moci...
May 23May 23 49 minutes ago, aram said:jok brte, mrzelo me da sam kuvam jaja, kupio već kuvana. a to nema nego hard boiled.